Bitter

Hejsan!
Jag måste bara skriva av mig, och om ni itne vill läsa ett klagoinlägg så feel free att skippa =P.

Jag ahr kommit fram till att jag är bitter. Bitter över skolan, bitter över att jag själv inte klarar saker. Bitter över att jag inte kommer ut och träffar människor, bitter över att jag inte fixar saker som jag ahr fixat innan.
Bitter är kanske fel ord, men jag är ledsen, så jäkla ledsen.

Ju mer jag tänker på det, ju mer trivs jag inte på petri. Det är för stort, för opersonligt, förmycket IDontCare attityd. Man går dit, gör det an ska, går på sina lektioner, sitter i sin jävla bänk dag ut och dag in och hoppas på bra utbildning. Men jag har också kommit på att jag inte är motiverad ett smack på skola. inte ett jäkla dugg. På Sundsbro gjorde jag alltid alla läxor, jag fick miiinst VG på alla prov och allting, för jag var motiverad. Motiverad till att få den där klappen på axeln av lärarna när de delar ut prioven och bara grymt jobbat Ellinor! Det visades också i betygen. Jag gick ut med 310 poäng, näst bäst i min årskurs. Vad händer på petri? Alla mina lärare vet inte ens vad jag heter... Jag emnar, vafan?

Jag finner inte viljan att plugga, för vad är det för? Jag lär mig så jääkla mycket så jäkla lätt, och när jag pluggar kan jag det. Till proven kan jag mina saker, men vad händer? Jag finner liksom inte viljan, för vad är det för nytta? Jag får ändå bara vg och lärarna bryr sig inte ett jävla dugg. Ska man behöva sätta sig ner och gråta för att lärarna ska reagera och kanske säga att ja, men gör det och det bättre så blir det bra, kämpa på! Om jag själv går framt ill dom så har de bråttom iväg, och om jag hugger dom säger de inte så mycket.

Där är liksom ingen connection alls och jag fixar det inte! Min klass är underbar, och jag vill verkligen inte byta från dem. Men om jag hittar motivationen igen, som jag verkigen, verkligen försöker hitta, så vet jag också att jag får bättre resultat, men jag vet inte om jag kan hitta den på petri. Och det skrämmer mig något idiotiskt!

Och om jag skulle byta, hur vet jag att jag hamnar i en bra klass? Om jag komemr in i klassen överhuvud taget?
Jag vet inte om jag vågar chansa..,

This drives me crazy..,
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0