haha! "sköt för att döda"



Helt plötsligt har skånes djuparks personal blivit galna djurvådrare som springer runt och dödar djuren för skojs skull.

HAHA!

Jag har jobbat där en vecka som praoelev när jag gjorde min prao förra året. All personal och hela parken är helt underbar! De är väldigt måna om sina djur och om säkerheten, så jag blir verkligen arg när pressen vrider om hela grejen, förstorar upp den som en jävla ballong till att typ "kånes djurparks personal öppnade varghägnets grind och lät vargflocken sprida sig för att personalen skulle få leka lite skytte.
När jag praoade där så skulle vi ju mata djuren och rensa deras hägn och vattenskålar. Under denna dagliga visit kollade man väldigt noga djuren, räknade in dem och såg till att de inte var skadade. När vi gjorde det hos vargarna så var vi ju inte nära dom, men vi räknade dem flera gånger och kollade till så att grindarna var verklgien låsta. Säkerheten är hög där, att sedan djuren följer sina instinkter är inte något vi kan rå för.En del av parkens policuy är att djuren ska behållas vilda, då blir det såhär och det är så vi besökare vill se dem. Så är det, oavsett vad pressen skriver. Vargarna matas när parken är öppen och det är ju under denna matningstur som man märkt att djuren var borta.

Jag menar, varför skulle personalen ha velat döda sina vargar? Bara ställer den frågan.

Saken är den att vargarna grävde sig under sitt staket och kom in till kronhjortarna. De följde sin instinkt och ville ha mat? Det är ett helt naturligt beteende. När persnoalen sedan öppnade på morgonen skulle de ju samla in sina vilda vargar. Hur hade ni gjort? Lockat på dom med en liten godisbit och hoppats attd eksoulle komma? Försöka valla in dem? Vargar fungerar inte så, de är rovdjur och fööljer sina inssinkter. Om vi lägger oss i är det vi som bir bytet. Och det hade ju varit ännu värre för PR:n, eller hur? "Vargarna smet och dödade en personal", hade rubrikerna varit då och då hade inte en jävel vågat sig in i den parken igen.

Dessutom hade skånes djurpark 15 vargar varav 12 smet, alltså "Dödaes inte alla vargar". Som det står i aftonbladets fina artikel.

Pff! Skånes djurpark rocks och aftonbladet kan slänga sig i väggen!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0