P.L.A.Y.L.I.S.T.S


Vet någon btw hur man skickar spotify playlists? (A)

Ellinor skulle bli jätteglad om någon ville berätta!


xoxo


X X X X X X X X X X X X X X X

Wow!  Som ni ser på inlägget under så har underbaraste Daniella i min klass fixat min design. Visst blev den fin? =D

Sen vill jag även tacka så sjukt mycket för all droppad kärlek, jag droppar massor av kärlek tillbaks! Massor!


Imorgon är det skola igen och jag ska sova snart. Jag vet att klockan bara är 8, men jag sov ingenting igår natt eftersom jag och Fiona hade simslan, haha. Vi trotsade idealet att  "det bara är killar som lanar" och körde på ett simslan, haha. Timmarna bara rusade iväg när man väl var igång och vips så var det morgon.

Vid 12 gick vi dock ut och promenerade och köpte med oss bullar hem som vi sedan käkade till frulle. Muums!
Vi hann även glo på step up 1 och 2 (dock sov jag genom hela 1an, haha) innan jag tog bussen hem vid 5.

Hur har er dag varit?
xoxo



Daniellas grymt fina bild, haha =D

Vi tycker sjukt mycket om Ellinors nya design!


21:42



Suttit i timmar nu och pillat, hoppas fisen blir nöjd! DROPPA KÄRLEK PPL, BLESSSSS dani

Puuuh!

Hejsan!

Just nu går jag runt och sjunger lite för mig själv (och alla andra som vill lyssna hindrar jag ju naturligtvis inte). Det är nämnligen så att labbrapporten, sm hängt över mina axlar som ett stort fet ok har jag nu gjort klart och atm ligger den nog fint och lungt i kemilärarens pednetinkorg. Sedan när kemiläraren vaknar imorgon bitti och öppnar den fina mailboxen ser hon mitt lilla mail och så får hon en jättebra start på dagen!

Tänk vad lite man kan göra för att folk ska bli glada. Dock var den inte så liten dendär labbrapporten. Hela 4 sidor, jag dog nästan. Dessutom var jag ju tvungen att göra den.., haha.

På tal om imorgonbitti så är det tidigt uppstigning för mig. Jag ska nämnligen sticka iväg till stallet redan klockan 9 för att ta hand om mina kära nypisar. Efter jag ahr tagit hand om dem ska jag och Majs fota litegrann sådära, hihi. Så förhoppningsvis får ni några fina bilder at glo på här i bloggen imorgon!

Hoppas allt är bra med er fresten! =D

Nu ska jag soova! Är trött som en gris!
xoxo




Btw så har jag köpt übersnygga skossor idag! Eller mammi köpte dom till mig, hhihi, vad snäll hon är va? ♥

När man bara hamnar i kläm och känslorna bara svämmar över.

Jag kommer vara låg i bloggen nu, jag kan inte hantera allt som händer. Vad som än händer börjar jag gråta för. Det skrämmer mig.

Imorgon är jag iallafall ledig och jag tänte sova ut och sedan plugga klart matten, fysiken och labbrapporten. Desutom måste jag börja plugga spanskan. Jag har nästan helt bestämt mig för att  bara läsa denna terminen spanska, sedan så lägger jag ner det. Språk är inte min grej och jag tänker inte lägga mer energi på något jag vet att jag inte kan. Jag kommer nog ändå åka ner till spanien efter gymnasiet och jobba, så då tar jag spanska kurser. Jag har ju en kusin där nere.

Om jag får någon tid över imorgon så har jag lite pengar kvar att göra av med sedan julen. Det känns som om H&M har fått in massa fina toppar, så jag hoppas på att hitta något! På kvällen, eller halv 5, så är det dressyrkurs som gäller.

Jag saknar min baby. <3

God natt!
xoxo

I. am . frezzzing !

Jäävlar vad kallt det är idag! Och har varit de senaste dagarna. Jag är verkligen glad att jag har min goose alltså! Annars hade jag avlidit. Jag har precis ätit lite av fruktsalladen som jag gjorde igår och satt på en brasa.

Jag måste säga att måndagar är verkligen chilla dagar! Förutom att man måste upp så tidigt och bajs så har vi ju najs lektioner och så. Dessuom slutar vi tidigt!

Ikväll ska jag rida! ♥ det är faktiskt rätt sjukt att det fortfarande, efter 10 år, är lika roligt. Jag är en sådan som tröttnar på saker snabbt, men ridningen är något jag alltid hållt på med. Ända sedan jag var 7 år och snooorrädd för hästar.

Nu ska jag hämta mitt täcke och räkna lite matte innan jag drar till das stable! Och buta om till mjukis såklart!

Hej fresten!
xoxo


100124

God morgon sötbolls!

Hur är det med er? Jag har lite huvudvärk, men annars är det bra.

Igårkväll drog jag och Josse till en av Fannys kompisar, det var helt okey kul där, haha. I slutet iallafall! Vi drog hem vid halv 3och då var det härligt att krypa ner under täcket kan jag säga! 

Idag vaknade jag halv 10 ungefär av att Shahabus väckte mig, haha. Hon är så söt för hon sover oftast hos mig hela natten, sen stänger mamma och pappa dörren när de vaknar på morgonen för att inte väcka mig. Shaha är inte riktigt som alla andra katter, för hon sover ungefär så länge som jag sover och på vardagmornar som jag måste gå upp så öppnar hon bara ett öga elelr så när jag går upp, sen sover hon vidare. Haha, iallfall, om Shaha dock vaknar och är typ hungring eller kissig eller ngt och inte kommer ut, så har hon lärt sig att hon kan rusa upp vid mitt huvud och stryka sig mot mitt huvud så jag vaknar och kan öppna dörren. Hon är så underbar den kisen ♥.

Jag har iallfall hunnit renbädda sängen och tvätta bort min enorma tvätthög nu och nu ska jag iväg till stallet och titta på en clinic av Ann Lindberg. Natural Horsemanship är verkligen något som intresserar mig!

Vi hörs senare!
xoxo

e.e Cummings

I carry your heart with me, I carry it in
my heart.
I am never without it, anywhere
I go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling.
I fear no fate, for you are my fate,my sweet. I want
no world, for beautiful you are my world, my true,
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you.

Here is the deepest secret nobody knows.
Here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life,
Which grows higher than the soul can hope or mind can hide,
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart, I carry it in my heart


Jag är nog på tok för trött.,.,

Tja!

Jag garvar fortfarande åt de feliga smsen. Hahaha.

Det är nog dags för mig att krypa ner i sängen och sooova. Ska upp halv nio och lära nybörjare borsta pålle! Haha, yes, thats true!
Fast först ska jag titta på raw comedy club och skratta lite till, sen ska ag minann sätta på en film att somna till!

Hur har er dag varit?
xoxo

Ps. Godnatt! Ds.
ps2. Jag kommer alltså inte somna direkt. Ds2.

Brio tågbanesväng

Hahaha, ojojoj vad fel det kan bli., följande felsms kommer från felsms.com.

Garvar sönder här hemma:

Till: Mamma
Sms: Jag har big problem nu. Har haft dicken åt vänster i kallingarna hela tiden och nu är den lite sne åt det hållet. Den ser lite ut som en brio tågbanesväng. Hur gör jag den till normalt rak igen.
Svar: Jag har inget riktigt bra svar på det där hjärtat.

Förklaring:  Fatta att jag skickade ett sms om min sneda kuk till min mor. Det är så bizzart så det finns inte. Rodnar när jag tänker på det


Till:
Min chef
Sms: Idag luktar fan i mig inte mina fisar speciellt illa. Nästan tvärtom, gott. Hur är det med dina?
Svar: Men snälla. Det där tänker jag inte svara på.


Till: Pappa
Sms: Fan va det bränner i halsen efter att jag svalde din sperma. Hope you like it?
Svar: Nej säg inte så där. Jag vill inte veta vad du håller på med

Förklaring: Pappa fick smset där jag pratar om att sälja. Kille som skulle haft det vågade inte komma hem till oss något mer.


Till: Mamma
Sms: Shiiet Jag och Fredrik hade sex i morsans säng igår, hoppas inte hon får reda på det :S
Svar: Men Sophie... jag tror att vi ska ta ett snack när jag kommer hem. Du har utegångsförbud i två veckor och byt mina lakan nu!


Till: Pappa
Sms: I kväll vill jag att du har Stay ups på dig. :P
Svar: Glöm det. Det kommer inte på frågan.



Till: Mamma
Sms: Vilket jävla knullruffs du hade i går. Vad hade du gjort?
Svar: Det där tänker inte jag svara på



Till: Mamma
Sms: Godmorgon ditt gamla sprutluder.










You ass (or donkey)

Tja!
Här går jag och drömmer mig bort. Det känns verkligen som jag drömmer mig genom dagarna. Drömmer om sommar, sol, shorts, värme, vår, sommar, resor.

Verklighet: Kallt, grått, 5000 lager kläder, plugg, mörker & Sverige.

Öh, vill verkligen bort från Sveriges iskalla Malmö.

Jag tror det kallas vinterdepression, eller något.,

Inte blir det bättre av att en lapp, som mamma skrivit ut, ligger precis framför mig med massa härliga hotell i Turkiet/ Bulgarien. Blir det som jag (och mamma) vill, blir det Bulgarien i sommar! 

Nästa stopp blir dock förhoppningsvis Sälen vecka 10. Det är för jäkla bra det med! Och Canada Goose-jackan jag fick av Rebecca är för underbar! Tnx a lot!

Annars glider livet!
xoxo

I carry your heart, I carry it in my heart.

Hejsan!
Hur är det med er idag?


Jag kom precis hem från skolan efter en ändå helt okey dag. Vårterminen började idag så vi har fått en del ändringar i vårt schema. Jag tyckte att vårt gamla var ganska bra, iallfall efter att ha tittat på detta. En av ändringarna är iallfall att vi börjar 8.10 på måndagar istället för 9.00 som vi gjort tidigare. Sedan hade vi ju labb varje tisdag och vi var halvklasser så varannan tisdag började vi 10.00 och varannan 8.10, så blir det inte i fortsättningen minsann, nu kommer vi bara ha sovmorgon var 4 vecka eftersom fysiklabbe och biologilabben kommer ligga paralellt. Jaja, vi slipper matten på måndagar ialflall så vi slutar typ en timme tidigare, och det är ju alltid något!

Nu har jag även hunnit äta mellanmål och jag står i valet om jag ska åka till stallet nu och rida, elelr om jag ska dra med mig Sofia på ett skivstångspass på friskis och svettis! Jag tror det blir friskis, man känner sig mer död då än efter ett ridpass! Dessutom rider jag ju imorgon! ♥

Sådärja, hur har er dag varit såhär långt? =)

xoxo

Hey mickey mickey hey du är helt okey hey mickey!

Hejsan!

Jag har cirkus 2 minuter på mig att skriva detta inlägg innan jag måste rusa till bussen. Snön har än en gång attackerat oskyldiga Malmö så jag blir tvungen att gå till busshållsplatsen. Det är itne najs! Speciellt inte när det är snö och råkallt.

Jag saknar sommaren.,

Iallfall så har ingen tid kvar på detta inlägg längre, mn måste bara skriva att jag hade jättttesvårt att somna igår, så idag är jag skittrött. Jag kommer bergis somna redan på första lektionen =(.


Jaja, vi hörs senare!
xoxo


Mamma sjuk =(

Hejsan!

Idag ahr jag varit i stallet heeela dagen! Iallfall fram till nu. Och nu är mamma sjuk i vinterkräksjuka. Inte på grymd av att jag kom hem, utan pågrund av något annat.,

Jag tänkte ta en dusch nu och tvätta av mig alla basilusker och bajs, sedan tänkte jag snöra på mig jympadojjorna och ta en liten powerwalk. Ikväll blir det plugg och ansiktsmask. Som alla andra söndagar!

Antingen kommer gårdagens bilder upp ikväll eller imorgon, kika in då!
xoxo

Your pain and your hunger, they're drivin' you home

Man tycker ändå att 40+gubbar ska kunna hantera sprit, eller iallafall veta var gränsen går. När en människa vill pussa en och börjar snacka om att "ens bröst är så fina" och man vet att hans sambo är i närheten så börjar det bli obehagligt. Iförsig är jag ganska känslig för sådant och får lätt obehagskänslor av det mesta: vanliga bilar på kvällen, "kompakt" tystnad och vanliga, fredliga människor. Men sådana saker sätter sig så himla mycket i mig, vilket ökar obehaget nästa gång.

Jaja, det löste sig iallfall och nu har jag låst dörren.

Annars har jag varit i stallet idag, det blev en hel halvdag där med Cludds. Bilder från det kommer upp imorgon! Vi var faktiskt duktiga och cyklade dit också! Även om min tappra hammarcykel numera även har "jagkaninteväxla" - sjukan! Vi traskade även på havet. På den sidan av klagshamn där stallet ligger är det sjukt långgrunt och nu är det tjock is där, så man kan gå typ huuur långt ut som helst! Sedan tog vi oss även en avstickare till ankbajssjön och gick lite på den också, haha. Den är destom djupare = Sjukt mycket läskigare att gå på, men vi klarade oss.

Maja var även i stallet och det var himla roligt att träffa henne igen!

Imorgon blir det fotografering på stallet. Det är nämnligen klubbtävlingsdax. Dock kommer de bilderna jag tar där upp på min andra, helt nya blogg: hastbilden.blogg.se, men glöm inte att kika in här också, haha. Här kommer ju bilderna från idag upp! ;)

Nu ska jag se vad jag kan göra med min plötsligt försvunna design..,
xoxo

?

Ofta min design har åkt bort helt och hållet? :O


Jaaaja! Det är helg, jag är mätt och nu ska hunden ut och gå.

Vi drar till klagshamn och knäpper kort! Jag och hunden alltså.

TTYL!

Lär känna mig!

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Började skolan, gick på gymnastik, och simning. Började rida.´Jag älskade min docka, haha.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Jag gick på högstadiet på sundsbro

FEM SNACKS DU GILLAR
Frukt, glass, chips, popcorn & grönsaker.

FEM LÅTAR DU KAN HELA TEXTEN UTANTILL 
An angel - Declan
Michael Jackson - Bad
Michael Jackson - speechless
The greatest love of all - whitney houston
Nästan hela singel och sökande, haha.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
Sparat lite pengar, rest massor, levt fint, spenderat det på nära och kära, och på mig okcså, haha och skänt en del.

FEM DÅLIGA VANOR
om man tjatar på mig gör jag allt utom det, tröttnar snabbt, blir lätt less på människor som klänger för mycket, städar mitt rum mindre och mindre ju stökigare det blir och kan inte göra saker ordentligt om jag inte vill.

 FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Umgås med kompisar, fixa med naglar och skink, resa, rida och sy och var allmänt kreativ.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
pälskläder
leopardleggings
läderjeans
sånna stora, klumpiga skor med knäppen upp till knäna.
Gummiband på benen.

FAVORITLEKSAKER
Kameran, (hästarna, fast de är inga leksaker), The sims och wii



haha! "sköt för att döda"



Helt plötsligt har skånes djuparks personal blivit galna djurvådrare som springer runt och dödar djuren för skojs skull.

HAHA!

Jag har jobbat där en vecka som praoelev när jag gjorde min prao förra året. All personal och hela parken är helt underbar! De är väldigt måna om sina djur och om säkerheten, så jag blir verkligen arg när pressen vrider om hela grejen, förstorar upp den som en jävla ballong till att typ "kånes djurparks personal öppnade varghägnets grind och lät vargflocken sprida sig för att personalen skulle få leka lite skytte.
När jag praoade där så skulle vi ju mata djuren och rensa deras hägn och vattenskålar. Under denna dagliga visit kollade man väldigt noga djuren, räknade in dem och såg till att de inte var skadade. När vi gjorde det hos vargarna så var vi ju inte nära dom, men vi räknade dem flera gånger och kollade till så att grindarna var verklgien låsta. Säkerheten är hög där, att sedan djuren följer sina instinkter är inte något vi kan rå för.En del av parkens policuy är att djuren ska behållas vilda, då blir det såhär och det är så vi besökare vill se dem. Så är det, oavsett vad pressen skriver. Vargarna matas när parken är öppen och det är ju under denna matningstur som man märkt att djuren var borta.

Jag menar, varför skulle personalen ha velat döda sina vargar? Bara ställer den frågan.

Saken är den att vargarna grävde sig under sitt staket och kom in till kronhjortarna. De följde sin instinkt och ville ha mat? Det är ett helt naturligt beteende. När persnoalen sedan öppnade på morgonen skulle de ju samla in sina vilda vargar. Hur hade ni gjort? Lockat på dom med en liten godisbit och hoppats attd eksoulle komma? Försöka valla in dem? Vargar fungerar inte så, de är rovdjur och fööljer sina inssinkter. Om vi lägger oss i är det vi som bir bytet. Och det hade ju varit ännu värre för PR:n, eller hur? "Vargarna smet och dödade en personal", hade rubrikerna varit då och då hade inte en jävel vågat sig in i den parken igen.

Dessutom hade skånes djurpark 15 vargar varav 12 smet, alltså "Dödaes inte alla vargar". Som det står i aftonbladets fina artikel.

Pff! Skånes djurpark rocks och aftonbladet kan slänga sig i väggen!
xoxo

My world is your world, my fight is your fight & my heart is your heart.

Hejsan!

Hur mår ni?

Jag har faktiskt sovit underbara tio timmar inatt! Trots att jag var helt förstoppad i nejsan. Usch, det är så äckligt att vara förkyld!

Det har hänt typ allt och inget under de dagar jag inte uppdaterat. När uppdaterade jag ens senast? haha! Idag är det i vilket fall sista dagen på min julledighet och jag ska verkligen ta tillvara på det, hihi.

Vid tre så ska jag träffa Fänmymän och gå lite på mobilia, och innan dess ska jag försöka hinna åka till stallet, om då pappsen kan köra mig, haha.  Ikväll ska jag börja så smått med spanskauppgifter och labbrapport, sedan ska jag ha en pyssla om mig kväll med ansiktsmask, långbad, inpackning och mys!

Sedan är vi fit for fight för skola imorgon! Och det känns faktiskt inte helt dumt det heller!

Vad ska ni göra idag? Och när börjar/de ni skolan?
xoxo

100108

Hejsan!

Ny dag, nya tag eller vad är det man säger? Jag hoppas iallfall att är bra med er! Är det det? =)

Jag ska snart få tummen ur röven och traska bort mot bussen till stallet. Jag ska rida Nmo var det tänkt, och självklart mysamysamysa med min älskling. Jag hoppas hon blir bra snart. Veterinären sa iförsig att det kunde ta ett år, men jag hoppas att Truly chockar och blir frsik redan nu, efter ett halvår ♥.

Såså är det väll planerat för idag, haha. Jaja, sista dagen på ledigheten (+ helgen då), så man får nog vara lite impulsiv!

Vad ska ni göra idag?

Ha en bla dag!
xoxo


It's though.

Jag tappade absolut sugen för att blogga nu. Jag är inte riktigt på topp, och jag orkar inte riktigt berätta för er nu.

Vi hörs imorgon istället och då visar jag allafna sake jag köpte idag! <3

Ni är guld värda!
xoxo

Don't u wish your girlfriend was hot like me? Don't cha!

Chena!
Allt bra med er?

Ursäkta för den väldigt obefintliga uppdateringen igår, men ingenting hände under dagen= Ingentign ball att skriva om, förutom att jag, mamma och Therese stack till Allfrukt och köpte typ hur mycket frukt som helst? Me like!

Nu ska jag snart kila bort till bussen som då ska köra mig in till stan. Jag tänkte trängas med alla andra nu på mellandagsreans sista dagar. Det är ju även då det är som billigast?

Jag har även kommit fram till at jag ska vänta med att köpa ett objektiv. Jag vill ju ha ett, men jag fyller år i mars och önskar mig pengar till ett då istället! Wopi! Alltså ahr jag massa pengar kvar att slösa idag, hahah.

Vi hörs sen!
xoxo


Give . Me . Money !


Titta vad jag hittade på Emmas finfina blogg!

Jag frågade Emma var hon hade hittat den:


(Och självklart var det höger jag menade!)

Ibland vill man ha pengar.

Denna jackan var snooor, jag menar snooorfin. Gissa vad den kostade?

?
Nej, mer
?
Mer
?
Mer

Svar: 550 dollar. 5500 Svenska kronor . cirkus 5 hela månadslöner för lilla Ellinor.

Ibland kan  man ändå tänka sig att vara gift med Brad Pitt, och inte bara p.g.a hans utseende, (eller hans snoppiga efternamn)

Half way up!

Idag har jag pillat lite med mina naglar! Målat om dom och gjort de fräscha. Jag tycker för det första är väldigt roligt att hålla på och pyssla med naglarna, men det ser även väldigt bra och fräscht ut med välvårdade naglar!



Syrrans nagellack från någonstans, haha. Även denna bilden är tagen med mina föräldrars kamera. Nagellacket är iallafall lite blå/lila glittrigt. Och det ser mycket bättre ut i verkligheten, haha =P


Dagens smoothie: C-bomb



(Taget med mamma och pappas kamera eftersom min egen dog=( )

1 litet grönt äpple
1 apelsin
2 dl jordgubbar
½ Lime och is till garnering

Pressa först äpple, apelsin och jordgubbar. Krossa is och skär limen i klyftor och häll i ett större glas. Häll sedan i den pressade juicen och sätt en limeklyfta på kanten. Servera direkt.


Vad är dagens ingredienser bra för?
Äpple är en idealisk antioxidant och det är också bra för "rening" och för matsmältningen.
Apelsin har ett högt innehåll av folat, som behövs vid bindandet av vita blodkroppar.
Jordgubbar: Förutom att jordgubbar ger en söt och frisk smak i juicer så har de en kraftfull antioxidantisk effekt och ger energi.
Lime
är bra för behandling av infektioner orsakade av parasiter. Den renar och förbättrar blodcirkulationen och nervsystemet.

Orsaken till "c-bomb" är att min juice är fullproppad med c-vitamin! (Lät jag som Anna Skipper ni eller? )


Jag har fixat Voddler!

Wow! Just nu är jag sjuuukt glad! Jg har nämnligen fått voddler, ni vet som spotify fast med filmer? För ett tag sedan frågae jag efter en invite, även om det stod att de itne skickade ut fler invites. Men idag när jag kollade mailen så hade jag fått en invite! Wopiii!

Annars så hade jag en sjukt rolig kväll med Kajsa och Josefin igår. Haha, sjukt. Vi såg slutet av fjorton suger och sedan hela hipp hipp hora. Efter det så typ, ja? stretchade vi? haha. Ja, men sedan gick josse vid halv tre något och jag och Kajsa somnade runt 3.

Idag vaknade vi runt 12, segade lite, åtfrukost och spelade wii. Sedan tog vi med Leo och gick en runda, på vägen hoppade Kajsa på bussen hem och jag fortsatte min lilla Leorunda. När jag sedan kom hem stack jag vidare till Elin där även Jenny var och vi tittade lite Harry Potter innan vi drog hem igen, hihi.

Hur har er dag varit?
xoxo

wooooopz



(Jag har använt råsaftcentrifugen)

1 Apelsin
½ lime
2 dl Jordgubbar
2 dl Hallon

Häll upp i glas och tryck ner lite is och servera!
Yummmmmi för den som gillar det lite surt., ;)

xoxo

Cause love's such an old fashioned word .

Hejsan allihopa!

Dagen blev inte alls som jag tänkt i morse. Istället för att jag stack till stallet så kom Emma hit typ vid 2 tiden. Vi fixade lite med hennes nya blogg en stund och så innan hon skulle hem och äta. Den är inte riktigt helt klar, men jag ska försöka hinna med det imorgon! Precis när Emma skulle gå kom mamma hem och hon hade köpt en råsaftscentrifug, vilket är en "liten" makapär som man kan stoppa ner frukter och grönsaker i och ut kommer juice! Jag gjorde en med jordgubbar, hallon, apelsin och lime. Den blev förvånansvärt god och recept kommer i nästa inlägg.

Jag har även hunnit råstäda köket för att jag fick typ utbrott för att det var så mycket grejor och saker var bara inkastade i skafferiet (jag kan nog skylla mig själv för det..,) och nu väntar jag på kajsakajsa. Vi ska titta på film och chilla stenhårt. Sedan ska hon sova här, härligt!

Har ni fresten märkt att jag i princip har slutat göra smilisar här i bloggen? Innan skrev jag smilisar i varje mening, i princip!

xoxo

The greatest love of all

Egoina skrev något väldigt bra i sin blogg idag, nämnligen:

"Jag är snygg, om jag får lov att säga det själv. Och det får jag."

Man får faktiskt säga att man tycker om sig själv, och vad man tycker om med sig själv.
Man får faktiskt säga typ "jag är snygg", "jag tycker så himla mycket om mig själv", utan att bli kallad egocentrerad och bitch. För man kan faktiskt tycka om sig själv, ha världens självförtroende och fortfarande bry sig så jäkla mycket om andra. Vad är det som säger att bara för att man har bra självkänsla och diggar sig själv, så är man en egotrippad bitch som inte bryr sig ett skit om andra?



Den största kärleken är den man kan ge sig själv. Man ska inte bara följa andras fotspår, göra vad alla andra vill att man ska göra, man ska hitta sin egen styrka och kunna göra det man själv vill.

Det spelar ingen roll vad ni säger, min mamma är Bäst! ♥

xoxo

Jag vaknade runt 12 idag, wopi! Och ja. Det är väll så långt jag har kommit, haha. Nej men jag gjorde en smoothie till frukost också faktiskt. Mest för att min underbarasötasnällaomtänksammavarmaheltfantastiska mamma sa att "Ellinor, kan du inte göra smoothies? Fukten håller på att ruttna", och vad gör man inte då?

Jag gjorde alltså en frulle bestående an en apelsincitronäpplebanan-smoothie som faktist var godare än förväntat. Tyvärr var den uppdrucken innan jag hann ta en bild, men recept kommer senare!

Idag så har jag veeerkligen fotoabstinens. Jag har lust att dra med någon och ställa framför kameran på isen vid klagshamns strand. Någon frivillig? Inte? Nähä. Jag hade i vilket fall ändå tänkt sticka till stallet och ta med mig kameran. Frågan är hur jag ska ta mig dit .

Vi hörs senare, riight?
xoxo


I'm afraid, so afraid.

♥♥♥





Live every day to the fullest.

Förra året va mitt nyårslöfte att jag skulle ut och festa, träffa nya människor och sånt. Jag skulle leva för vad som kom därnäst.

Detta året är mitt nyårslöfte att ta vara på varje dag och leva den fullt ut, den kommer aldrig igen.

God natt ♥

RSS 2.0