Home again =)

Hejsan!

Avatar var riktigt bra ju! Haha, jag känner mig en aning seg, men jag gillade verkligen filmen!

Nu sitter jag här hemma och har precis ätit mig mätt på en omelett med salami och tomat. Det är faktiskt förvånansvärt enkelt att skippa kolhydraterna! Ta sallad eller keso istället för ris, potatis och pasta. Skippa även allt med mjöl i sig, som t.ex. mackor och så. Självklart får man ju skippa godis och chips och allt detdär med, men 70% mörk choklad går bra! Så om du är sugen på något så ta en bit choklad eller en frukt!

Nu tänkte jag sätta mig med lite spanskläxa innan det blir lite söndagsmys framför TV:n och tidig sänggång.

Vad har ni för er? =)

Vi hörs imorgon!
xoxo

Avatar

Så! Nu när alla redan har sett filmen avatar och alla redan har fått en blå kopia av sig själv, så är det äntligen min tur att dimpa ner i biostolen för att glo på en från början vit duk i 2 timmar och 41 minuter!

Så ja.

Ni hittar mig på filmstaden, salong 8, 14.30!

Cya!


God morgon!

Hur mår ni idag?

Trots att jag inte sovit så bra inatt så mår jag finemang! Jag ska snart bege mig till stallet för hoppträning. Jag förstår faktiskt inte hur det kan vara lika kul varje gång, jag ahr ju ridit i 10 år och brukar vara den som tröttnar snabbt. Men ridningen har jag hållt fast vid och är en sak som jag är stolt över. Jag vet inte riktigt vad, men antagligen hela grejen! Haha

Jag har faktiskt inte tänkt en enda gång på att sluta, utom när Misty avlivades och under hösten när det blev kalrt att Truly inte skulle bli bra. Man ser liksom ingen mening med det, men sen får man en annan häst som man lär sig att älska och växer ihop med. Då får man tillbaka ridglädjen, och så utvecklas man ännu mer på den nya hästen.

Jag ahr fått lära mig att bara för att man går vidare och kör på en ny häst som man älskar så betyder itne det att de hästar man haft tidigare ska glömmas bort. Det är viktigt att tänka så. Misty var min första pålle som jag hoppade med, alltså red hoppkurs på. Sedan avlivades hon, men hon kommer ju alltid ha en fet del av mitt hjärta just för det hon lämnade kvar hos mig. Hon kommer ju  alltid att vara "min" första pålle. Truly sedan, hon var den första hästen jag tävlade med. Och hon kommer ju alltid ha en grym plats i mitt hjärta, just för allt hon lärt mig och för den speciella hästen hon är.

Det handlar inte om att ersätta. Någonting man kan tänka sig att ersätta har man aldrig någongång älskat.

Nu ska jag ta moppen ut till mina fina buspållar!

Puss! =)


Jag diggar inte växverk..,

Kan någon förklara för mig hur "idiot" kunde gå vidare i melodifestivalen? De enda idioterna är de själva.
Förstod någon vad Spy Py hade i melodifestivalen att göra?
Och hur tusan är det möjligt att varjen Sibel eller "thursdays" kom vidare? :O

Jag förstår verkligen inte var svenska folket är på väg..., Men rolig underhållning var det iallafall! haha.

Just nu sitter jag ensam hemma med syster med en värmekudde på foten. Nog brukar jag ha växtverk, men denna är inte nådig! Isch, det tycker vi inte om :(.

Jag och Therese fortsätter vår GIkost här hemma i föräldrarnas frånvaro. Vi har bunkrat upp med grönsaksdipp (med fil och turkisk yoghurt istället för gräddfil) och vindruvor! Så här klarar vi oss! =D Imorgonbitti ska jag se om det har hänt något på vågen, haha.

Nu börjar "knocked up". Vi hörs sen!


Zzzz

Hejsan! Hur är det med er?

Med mig är det bara bra och idag är det lördag, vilket betyder att det bara är en vecka kvar till sälen! Wohooo!
Gud vad jag längtar!

Jag steg upp redan halv 9 i morse för att åka till stallet vid 9. Jag har ju småpluttar att hjälpa där varje lördag. Så nu är jag trött! haha.

Jag har även hunnit sy lite mer på min klänning, och den verkar faktiskt bli mycket fin! Det är en äkta sommarklänning, så tyvärr kan jag inte riktgit använda den nu =(, men jag hoppas att det snart blir varmare!

Nu ska jag ta en linte nap på soffan!

TTYL




en "jagharingenfantasi"-rubrik

Städning: CHECK!

Nu är hemmet riktigt fräscht och fint igen! Melike! =D

Gud vad jag har börjat säga ordet "fräscht" mycket.., Fast det är väll så man förändras. När jag var liten var jag väldigt pojkig, med hinderbanor i mitt rum som ngen annnan fattade att det var en hinderbana och jag hade alltid stökigt och var grisig från topp till tå typ så fort jag gick ut.

Jag kan väll itne säga att jag är jätte petig med hur rummet ser ut, jag trivs när sängen inte är bäddad och det är lite kläder på skrivbordet. Inte så det bildar stora högar, men det ska ite vaa heelt klinkst heller. typ "hejdettaärettrumsomintegåsini-heltopersonligt". haha.

Fast jag älskar när det är fräscht. Godis får verkligen inte vara blabbigt, fullproppat med massa konserveringsmedel och djur av olika slag, då tar jag mycket hellre frukt. Det är liskom fräscht i munnen.
fräscht ska det vara, haha.

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut med hundarna med mamma i det fina vädret! =D

Vad ska ni hitta på idag? =)

TTYL

Skrubbaskrubba bort din sura min!

Hejsan!

Idag är mammsentramsen ledig, så jag tänkte hjälpa henne och städa.  Hon gör det alla fredagarna hon är ledig, så jag tänkte att jagmenvissst! Jag hjälper till! =D

Snällt barn hon har va?

(eller så är det för att vi kommer snabbare till stoff och stil..)

Hmm, jag vet inte riktigt.., Vad tror ni?

TTYL



(här skulle det vara en riktigt fin städbild. Dock har jag itne min fotogeniska sida med mig idag..,)

Kolhydrater: 0

Tja!

Åhhhhhh, kan någon, snälla någon bara ge mig en fet påse godis? Helst från godisbutiken i Limhamn men det går bra med vilket annat mög som helst! Förutom karamellkungen dådå..,

Idag har jag levt på inga kolhydrater alls och jag är sjukt stolt över mig själv. Speciellt när jag har lov, så brukar det ju bli att man nallar i skafferiet, men icke sa nicke! Jag vill bli av med sockersuget och då får man göra vad som göras måste!

Vi provar en GI-metod här hemma för att bli av med kvällssockersuget som vi dras med nästan varje kväll. För mig brukar det yttra sig som godis eller oboy-sug. Åh, oboy. Älskade oboyen har fått stå stilla i skaferiet hela dagen.

Fast det går bra! Inte en endaste dålig sak har sluppit ner i Ellinors mage idag! WOPI! Nu är det bara 9 dagar kvar! =D

God natt!
xoxo

Dagens GI frukost

*Bild tagen från google

Äggröra med tomat, skinka och ost.

2 ägg
1 dl mjölk
(jag brukar använda ett glas och hälla i äggen i det och sedan fylla upp med mjölk till kanten)
2 stora skinkbitar
1 tomat
och några skivor ost!

Stek det i lite olja några minuter, wola!

Nu blir det wiifit för min del innan jag drar iväg till stallet!

Vad ska ni göra idag?
xoxo


=D


Kolla vad grym jag ääär!

Men shhhh, glosboken behöver inte veta att jag redan hade gjort samma glosor 500 gånger innan jag fick "Alla rätt på första försöket".

Men på det 5 försöket gick det (faktiskt redan på det 4, men jag ville visa er, så jag offrade 5 minuter till för att göra glosorna en gångtill, så nu kan jag dem superbo! )

Nu ska mina nagalr bli från blommor till zebror!

Sweet dreams!
xoxo

Dressyr idag, hoppningen igår.

Nemo var riktigt fin idag. Han är fortfarande jobbigare i vänstervarvet och försöker komma undan, men även det var bättre idag. Han brukar dra upp huvudet hur högt som helst sen lägga huvudet på sne så det är skitjobbigt att få tillbaka honom, men det gjorde han inte idag. Han är verkligen fin!

Och hoppningen igår? Ja, det fanns inte en tvekan i sprången och han tycker verkligen att det är roligt. Dessutom märkte jag själv att jag var väldigt trygg med honom, jag tänkte inte en sekund på höjden och då bara flög han över. Vi hoppade först studs och det gick faktiskt jättebra, fast inne i studsen så är det ju inte så svårt, då mäter de själv in galoppsprången och så, dock blev det jobbigare när vi skulle hoppa linje. Det var först ett litet hinder på kortsidan, sen en oxer direkt efter på långsidan, kanske 4 galoppsprång efter. Och jaag, som inte alls är van vid att ha en häst som man måste samla upp och korta, tyckte det var jättesvårt. Speciellt när han drar iväg efter första hindret, haha.Han hoppade tidigt och högt över, men det var ingen tvekan alls i honom. Det blev dock bättre till slutet, och så måste jag bara hålla me på yttertygeln, som alltid annars, haha.

Jag saknar dock min bäbi, men känner att det ändå kommer bli bra. Hon kommer ju ändå alltid vara bäst ;)

Tänkte att ni kanske ville veta, haha.
xoxo

VI GÅR ÖVER BLODSTÄNKTA BERG, FALUKORV!

Tja!
haha, vi sjöng alltid "Vi går över blodstänkta berg, falukorv, och anananananana klockan tolv falukorv" när vi var ute med skolan och gick, när jag gick på förskolan, haha. Jag kommer dock inte riktigt ihåg hela texten, men vi sjöng den alltid och sen så gick vi i ett led, och höll alltid en annan i handen och sedan gick vi sådär bestämt me stegen, haha.

En annan låt som jag lärde mig i förskolan var "Ett två ett två, en stövel och en sko, vänster träben i marken! JA, där satt den, så tar vi den en gång till! Ett två, ett två...." Sen fortsatte den så tills vi var framme dit vi skulle (oftast till hammars park, haha) så dendär versen sjöngs många gånger under detdär året. När jag sjunger den när me and thas girls går i petris korridorer och jag alltid stampar ner "Vänter träben i marken" extra hår, så tycker de bara att jag är dum i huvet. Tiderna förändras..,

Det jag ville komma framtill var iallfall att jag ska gå ut och gå med Emma,ida (Emmas mormors hund), Matilda och Leo, vovven dådå. Sedan blir det förhoppningsvis film hos ejrik!

Ha det fätt så ses vi imorgon!
xoxo

God morgon sunshines!

Hola!

Hoppas att allt är bra med er, är det? =)
Jag vaknade för en stund sedan, redan vid typ halv 9 =(. Dock gick jag inte upp förrän för cirkus en halvtimme sedan, Shaha låg hos mig hela natten och låg kvar när jag vaknade, sedan rusade hon upp till mitt huvud när hos såg att jag var vaken, haha. Då kan man ju inte bara gå upp, visst? =)

Just nu ligger hon i en papperspåse och väntar ngt sitt byte, haha. Hon är gullig, fisen.

Halv 11 ska syster köra mig till stallet, så jag måste börja göra mig iordning nu! Det är ridning på schemat! =D

Vad ska ni hitta på idag? =)
TTYL


Like doves we rise.

Hejsan!

Har ni funderat över livet någon gång? I'm sure u have.,

Jag gör det ganska ofta. Inte så mycket på "vad är meningen med livet", eftersom jag itne tror på ödet. Jag tror inte på att allt är förutbestämt och om det händer något dåligt så "är det på grund av ödet". Jag kan inte tro på det. det r precis som om när Carola uttalade sig om Haiti: "Man kunde veta att detta skulle ske, det stog i bibeln".

Ja. Men att Carola är lite klumpig när det gäller uttalanden hade itne jag tänkt skriva om i i vilket fall.

I livet går vi från ingenting, till någonting, till max, till någonting.

Vi föds, vi  växer upp, vi får drömmar, försöker uppnå dem, Uppnår, upptäcker, lyckas, någonting lyckas man ju alltid med, annars får man jobba hårdare. Vi jobbar oss upp för livets stege, har ingen aning om vad som händer senare, jobbar för nuet, jobbar för framtiden. Vi får ett jobb, vi börjar sätta märken i andras människors liv, vi jobbar, vi lyckas. Sen går vi i penison, ever pensionens glada dagar, sen dör vi.

När vi dör, vad finns sen? Var hamnar vi? Finns det ens något efter döden?

Ja. Det är väl bara att vänta och se.,

Nu ska jag uppfylla drömmar och få ett bra betyg i engelska!
TTYL



Hahahahahaha

Taget från Daniellas blogg:
"jag o Ellinor vid våra skeeeetna bajsskåp (högsta våningen, MINST skåp, LÄNGST ner och I MITTEN kan det bli bättre eller?)"

Hahah. Det är sant, jag ska fota det ng dag,verklgien, haha. Och vägen upp! Den är verkligen inte att leka med du!

Och jag börjar 12 imorgon! Nanan. Och jag kan nu alla engelskagloserna på ett av de 2 kapitel vi ska kunna tills på fredag, nana. Hihi,. Fast iförsig är glosorna den lätte biten.

Nu ska jag sova! Hoppas ni har haft en ypperlig dag! =D
xoxo

Lite privacy tack?

Tja!

Jag måste bara berätta för er om i morse, haha. Ni vet halv 7 på mornarna när väckarklockan ringer och man bara vill dö? Och man måste palllra sig upp? Ja, precis så var det i morse, och sen så skulle jag duscha, jag känner mig nämnligen lite fräschare och piggare då. Så in i duschen och vakna till.

Sedan när jag stog där i duschen, kände jag mig väldigt uttittad plötsligt. Hmm, strange, så jag öppnar duschdörren och tittar mig omkring (jag ducshar så varmt att det blir immigt på glaset, så man ser ju inte ut).

Jag möts då av dethär:

Liiite privacy tack? Fick jag skälla på henne.
Jaja sa skrutt*.

Sedan blev det lite bättre:


Och ja, hon heter skrutt*

Bopbopbop bop to the top!

Tja!

Åh, är det inte snooorkallt? I vårt hus är det iallfall, och jag fick även ta moppen (!) till och från stallet vilket resulterade i Ellinor = ispinne. Det gjorde ju då inte skaen bättre, haha.

Så nu har jag satt på tvåan så jag kan ta ett varmt, härligt bad! Då blir det hårinpackning och såntdär mys! Sedan kommer man upp, fräsch och fit for fight för historieplugg, haha! Det är ju prov imorgon.

Jag känner mig faktiskt ganska lugn inför provet, det känns som om jag har koll! Ska bara kolla igenom anteckningarna och instuderingsfrågorna, sedan är jag klar för prov! Hoppas jag iallafall!

Om jag hinner ska jag skriva ett längre inlägg senare om djurens sätt att kommunicera, som jag ju lovade er innan jag stack tiill stallet!

TTYL!


Min fina! ♥♥♥♥

Min fina Shaha, min underbara Truly och min fantastiska Leo ♥

Hejsan!
Hur är det med er?

Med mig är det toppen iallafall! Idag i skolan så pratade jag lite med min hörselpedagog, det är så att jag hör sämre på höger öra, så jag pratar med henne typ 1 gång/ termin, om hur det är i skolan och om framtidsdrömmar. jag har alltid velat bli Läkare, Veternär eller biolog, så när jag sa det så undrade hon om jag hade djur hemma. Och det har jag ju, 2 katter och en hund. Och sen rider jag och är i stallet minst 4 gånger i veckan. Så för en som inte ve det kanske det verkar vara mycket djur i mitt liv, och ja, det är det ju. Men det är ju så jag alltid har haft det och så som jag vill ha det! I sommras hade vi 10 djur här hemma, när båda kattrna fick bebisar = 7 bebisar + mammor + Leo = 10 djur. Jag älskar det!

Djur dömmer inte, djur förstår, djur hjälper. Om man tittar noga på en häst i en hage, om man tittar noga på när en hund springer fritt så ser man efter ett tag deras naturliga beteenden. Det är detsom är det roliga. Djur är så jäkla naturliga! Om man tittar på hästarnas kroppsspråk så pratar de med en, om man då bara låter sitt eget naturliga kopplas in så sker nästan kommunikationen självmant. Om det blir fel måste man backa och man måste vara försiktig, det är klart. Men djuren är en så stor del av mitt liv att det har blivit världens självklarhet!

Jag ska skriva ett inlägg till er senare om kommunikationen mellan djur och människa!

Nu ska jag gå ut och gå med Leo, min fina, fina vovve!
xoxo

Yummieyummie!





muums!

I vilket fall som helst så håller jag på att lägga in bilder på min nyanyanya ipod! mums på det med!
Självklart åkte Izays "replay" in först, haha. Älskar låten! (och hans utseende kanske? haha)

Sedan så var grannarna för bi och då åts det tjockisbullar, muums på det också!

Snart ska jag och min familj åka till min kära morbror och hälsa på. Efter det blir det studier! MUUUUMS!

haha, jag började låta lite som Fiona där ja. (I mitt huvud, jag sitter ju då inte här och pratar med mig själv dådå, om det var det ni hoppades på, haha.)

Ha en bra alla hjärtans dag idag! Pussa extra mycket på alla ni älskar, vi gör det alldeles för lite!
MORE LOVE TO THE PEOPLE!

xoxo

De tre gyllene reglerna!

Tja!

Idag är det dags för jubb! Egentingen skulle det bli Ellinor och de tre johannorna som jobbade idag och jag kan bara tänka mig hur det hade gått:

-JOHANNNAA!
- ja?
- Nej, inte du. JOHANNA?
- Ja?
- Men nej, inte du. Johanna?
- Ja?
- FINALLY!

haha. Men sen bytade en av johannorna bort sin dag så nu är vi 2 johannor, en ellinor och 1 louise, så det blir bra! Haha =). *Piuh!*

 Sedan såhar vi någon slags oskrivna regler  när man är på vårt "lilla" stall (förutom den inte springalekaskrika, som alla ändå bryter alltid.):

- Var varmt klädd (35 tröjor, 69 byxor och 534 halsdukar. Sedan självklart några vantar på varje hand (På sommaren kan man slippa undan, så då går det bra med shorts, linne och clocks))
- Be fast, or die! (När man jobbar vill man inte ha att göra med någon segkorv. Var snabb, mockasnabbt, fodra snabbt, släpp ut hästar snabbt. (Detta gäller året om))
- Ha mycket mat med dig! (Det är gott och äta, vi har lång lunch (ju snabbare man är, ju längre lunch får man) och man har bränt måånga kalorier, alla kategorier. MORE FOOD TO THE PEOPLE!)

Det är minsann underbart att vara klagshamnare!

Nu ska jag draaa (pappa upp ur sängen)

Ha det göttans!
xoxo

Vampire Diaries

Hejsan!

Hur är det med er idag?

Med mig är det toppen! Denna gången vågar jag itne säga för mycket, men jag tyckte det kändeshimla bra på kemiprovet idag, men det har ni väll hört innan, eller? haha.

Idag ahr jag haft det lite mys här hemma, tagit det ganska lungt. Nu tittar jag på Vampire Diaries, av en ren slump, på tv 6. Den verkar grymt bra! Vet någon om den bara kommer sändas på torsdagar eller kommer den sändas på andra dagar också?

Nu är den snart slut =(, och jag ska plugga lite på historian innn det blir dags för sängen!

Ha det bra och sov sött!
xoxo

Kemiprov is das shit!

hahah, eller inte! Dess två dagarna som jag itne har uppdaterat något vidare, så har jag suttit på mitt rum och pluggat Kemi. Så är det om man vill lyckas minsann! Jag vill bli något. Jag vill kunna ståpå mina egna ben med en egen stadig ekonomi senare. Jag vill kunna ge mina framtida barn en så jäkla bra uppväxt. Precis som mina egna föräldrar gett mig. Samtidigt vill jag bli läkare, veterinär eller någonting för min egen skull. Speciellt för min egen skull.

Så ja. Idag har jag alltså pluggat! Fram till nu faktiskt! Idag i skolan kom jag även på en skitbra plan. haha. (inte för at jag brukar hålla mig till dem, men ja). Jag kom iallfall fram till att jag ska göra alla småläxor på söndagarna. Te.x. Matte och andra uppgiftsläxor. Dessutom ska jag plugga på glosor och så på söndagarna och sedan bara repetera dem dagen innan läxan. Det ger mig mer tid att lägga ner på plugg inför prov, och sedan så ger det mig ändå mer fritid på vardagar + att jag inte sitter långt in på natten på vardagarna och är snortrött morgonen därpå.

Nu är det dags för lilla mig att sova, Det är kemiprovsdags imorgon och jag ska gå upp vid 7 och plugga lite innan!
Vad har ni haft för er? =)
xoxo


Dante ?

Tja!

Jag kommer precis innanför dörren (nästan iallfall). Jag har varit på friskis och tränat! Skivstång blev det ochd et var så sjukt jobbigt! Haha, jag körde med lite tyngre vikter idag + att det var nya övningar, haha. Therese var på ett pass senare med Sara, så jag åkte hem med dom. För första gången duschade jag alltså där. Jag tycker det är himla äckligt med rynkiga tantrumpor och guppande hängbröst. Förlåt, men jag gör det. Jag kn inte förstå at folk bara kan slänga av sig alltihopa och ogenerat trippa runt där, spritt språngande nakna. Ofräscht säger jag.

Nu ska jag skiva klart min svenskatext om Dante. Så jäkla drygt. På högstadiet älskade jag svenska, vi hade en så himla bra lärare. Nu på gymnasiet har vi en lärare som inte ens planerar sina lektioner och har noll koll på oss. Trist, egentligen tycker jag ju om svenska. Att skriva och sådär.

Imorgon blir det även att prata med SYO om iv-val och utökat och allt. Hopps jag iallfall kan bli lite klokare av det. Just nu ahr jag väll en lite hum om vad jag ska välja, men jag vill vara helt säker! Nu lutar det åt att läsa engelska C i trean, Psykologi A& B om jag får meritpoäng för det, och sedan Fotografisk bild. Vilket jag så jäkla gärna vill gå! Hoppas, hoppas.

Nu var det Dantetext, jag slänger in ett inlägg innan jag somnar!
xoxo

15.46

Halllloj! =D

Jag har kommit på mig med att längta efter Sälen, 24/7. Hela tiden! Jag skojjar inte. Det är sjukt :O

 Och om jag för någon sekund glömmer det så kommer det SÅHÄR snabbt igen. Typ som att jag ser en bild på en snökanon i kemiboken? Haha. Jag gav upp då.

Idag har vi haft friluftsdag, men jag, Olivia och Sofia hjälpte småbarn på skolan med fysiklabbar istället, haha. Vi slutade 11, åt mat och sen var jag hemma vid halv 1. Sedan dess har jag pluggat.

Sjukt duktig känner jag mig, haha, men sen ringde Sofia och "störde", haha. Och hon började självklart att snacka om skidor. Sedan la hon på, och jag försökte koncentera mig på kemiboken. Tills det kom upp bilder på snowboardåkare och snökanoner. Då gav jag upp och satte mig här.

Nu pumpar glad musik från Spotify, löööv it!

Vad pysslar ni med? =)

TTYL

23.40

Min dator är seeeg. Det tog typ tusen år att komma in här, men med lite envishet och tålamod går det! ;)

Ikväll har jag haft en pysslaommigsjälvkväll. Som att peela sig, raka benen och smörja in mig med BUS. Jag tycker jag får en fin vinterfärg med den. Jag tycker det kan vara fint attr vara lite vinterblek, men jag blir verkligen superblek, så jag tar sånn och blir normalblek, haha.

Imorgon ska jag, Oliva och Sofia ta hand om 4-klassare från någon skola. Typ låta dom göra lite experiment och så, haha. Det ska nog gå bra, vi får glass sen och slutar 11 så det är najs, haha.

Nu ska jag sooova!

God natt!
xoxo


Och några behind the scenes ;)






Tuhu =D Det blev säkert upemot 100 bilder vi tog idag - på vaje häst! Haha, men dom blev bra, och det var himla kul!

Underbar, underbarare, underbarast! ♥







Orkar inte lägga upp alla, hihi. Det blev rätt många (A)


Replay - Iyaz - Replay

UUUUUNDERBAR LÅT!

Pallar inte blabbiga kärleksballader längre. Diggar inte "detärsyndommig/dig/dom"beatet.  Hatar allt det känslomässiga. Depressive. Haha!

Denna är iallfall glad. Diggar att man för en gångs skull kan få höra lite glädjande kärlekslåtar! =D

Jag vill upp och dansa!



Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

Remember the first time we met
You was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin' you would give me a chance

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
She like a song played again and again

That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is a gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
We talk on the phone, from night til the morn
Girl you really change my life
Doin things I never do
I'm in the kitchin cookin things she likes

We're real worldwide, breakin all the rules
Someday I wanna make you my wife
That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is the gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my ipod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me
Ay, I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me

Ay, na na na na na na na
Na na na na na na
Shawty got me singin
Na na na na na na na
Na na na na na na na
Now she got me singin

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x) 

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, Mod att förändra det jag kan




Tröja Gina, Lackleggings (Som luktar korv - bajskorv) Gina, Ring H&M och armband Homemade

Fredagens kläder, men ah, bättre sent än aldrig, right?

Jag kommer precis hem från stallet, har stillat mitt dåliga samvete över Truly och pussat massor på henne. Maja har även köpt ny kamera så vi fotade lite, hih. Det blev riktigt fina bilder! Majs ska  bara skicka dem till mig så får ni se! Era ögon kommer ploppa ut! haha.

Nu blir det studier, Kemiprov på torsdag och jag är stolt över att redan ha börjat plugga. Jag tror minsann jag ska tappa upp ett bad och läsa kemi i badet! Härligt va? =)

Sen vad det Mattebajs, öh. Jag kanske skulle gå på drop-in matten imorgon? Just nu ftatar jag inte mycket av den alltså.,

TTYL

11.19





Underbara tröjor som gäärna hade fått följa med hem till mig, från Gina Tricot.

Den understa har jag redan, fast i svart/vit, men den är så jäkla skön att jag funderar på att köpa en (eller 2) till, haha.

Nu ska jag följa med papsen och glo på bil. Sedan så bär det av till stallet och Truly! ♥

Vad ska ni hitta på idag? =)
xoxo

I carry your heart, I carry it in my heart

Den absolut finaste dikten jag vet, av e.e. cummings.

Godmorgon!
Hur är det med er idag?

Jag är orolig, rädd. Jag är rädd för att glömma henne, för att svika henne nu precis som jag gjorde med Misty. Men jag vågar inte, det kanske är av ren självbevarelsedrift jag drar mig bortåt. Jag orkar inte se henne när jag bara går förbi med sadeln till Nemo, Jag vill bara gå in till henne istället och att allt ska vara bra och lägga upp sadeln på hennes rygg istället. Precis som innan.

Jag vaknade idag och tänkte på alla fina minnena med Truly. Alla tävlingar, alla mysstunder, alla gånger det bara var hon och jag. Jag skötte om henne och hon skötte om mig. Vi var ett team, ett så jävla bra team.

Jag är rädd, så jävla rädd, men jag ska skärpa mig nu och göra tiden vi har kvar så bra den bara går. Jag ska sköta om henne, gå ut och gå med henne och träna NHS med henne. Att jag sen kommer vara helt förstörd när jag släpper henne hos Evamarie får jag ta då. Det är jag skyldig henne.

Jag älskar dig Truly, föralltid min bebis ♥

Here is the deepest secret nobody knows
Here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life,
Which grows higher than the soul can hope or mind can hide,
and this is the wonder that's keeping the stars apart.


Fly on the wings of love, fly baby fly





Mööög! Jag blir trött på att det inte blir domdär perfekta bilderna på vintern! Jag vill ha sommar, vår, färger och liv för att jag ska få inspiration att fota något annat än mig själv, haha.  

Jag gick dock ut med vovven i cirkus 1 timme, jag diggar det starkt! Nu blir det sims som jag ahr längtat efter hela veckan + ett äpple!

TTYL

Min fina ♥




Lay it back, come closer

Hejsan!

FREDAG! Skojjar ni vad skönt det ääär? Denna veckan har gått så grymt långsamt så jag har nog växt några centimeter när jag dragit mig genom den! Haha, man kan ju alltid hoppas. Jag var till och med på ett litet heelsobesök hos sjuksköterskan och hon sa att jag var hela 162,5 centimeter och att jag nog skulle växa 1-4 centimeter till = Längre än storasyrran på fjuttiga 163 centimeter! Det kunde man inte riktigt tro om lilla mig va?

Haha! RUB IT IN YOUR FACE SYRRAN! hahah =D

Jaja, Nu tänkte jag ta med Leopeo ut på en liten runda och få honom att agera lite modell i snön innan jag säkerligen kommer däcka framför TV:n och Top Model. Jag är så jääkla trött!

Har er vecka gått lika långsamt som min?

TTYL!

When the wind pasts sahara.,

Hello sweetypies!
Hur är det med er? <3

Förlåt för så jävla dålig uppdatering idag! Blogg.se har krånglat och jag ahr itne kunnat komma in för att uppdatera och sen har jag fixat Erik och Aleksis bloggdesign!  Kolla in den här.

Annars har det varit skola fram tilll halv 5 idag. Inte najs, men sen stack jag hem och lekte lite med wii fit. Det är faktiskt himla roligt och även bra träning!

Nu ska jag verkligen sova! Jag är trött som ett as!

xoxo


Jag. vill. ha. Vår!

Ikväll är det Finaaal!

Ikväll är det final i Paradise Hotel, vem hoppas/tror ni ska vinna?




Jag tycker Patrik är störtskön, haha, så jag hoppas att han vinner! =D
Minst tycker jag om Pontus, någon som vet vad han gör i det programet?

xoxo


F is for FREEZING!

Haha, tja bitches! (lät jag inte som en riktig liten Stockholmsbrutta nu?) Buttaprutta!

Det är så fkn kallt i malmöland idag, jag pallarade mig hela vägen till stalelt för att rida så hade min ridlärare snöat in. Eller hon kom iallfall itne ut för all snö, hur man än väljer att formulera det. Haha. Jag fick iallfall rida Nemo själv. Det blev rätt länge, haha, men det var kul och i slutet gick det muy bien! Wopi!

Japp. Det var det, haha. Nu väntar matteboken.

"Ellinoooor, det är dags att räkna mattttee, du vet att du älskar miiig, du ligger bara 5967 tal efteeeer!"

Ja, typ så.

TTYL♥


When the clocks stop tickin'

Hejsan!
Hur är det mer er ?


ÅH! Jag orkar inte mer snö nu! Isch! Sedan var det en liten insändare i metro idag som skrev "varför snackar alla om att våren borde komma nu, jag trodde att vårdagjämningen var den 20 mars". Det gjorde inte det hela bättre eftersom det 1. är femtusen år tills den 20 mars, 2. Jag inte längre kan bli arg  och titta upp i himlen eller i snöslasket och säga till den äckliga snön att muhahah, ligg du där och njut, snart komemr våren och smälter bort dig, skrattar bäst som skrattar sist! HA! Nu kan jag helt enkelt bara se på snön med lessna ögon och säga ingenting.

Annars har dagen varit bra! Tjejerna i skolan är wuunderbara. U make my day♥!

Jag ska snart trotsa snön ännu en gång och bege mig mot stallet, by bus (Ännu en dålig biverkning av snö). Det är ju dressyrkurs idag och det är underbartus! =D

Daniellas begäran ska jag börja lägga upp mer bilder, så de kommer när jag kommit hem från stallet, haha.

Vad har ni för er?
xoxo

RSS 2.0