Visst var det 8.10 jag började..?

Ja, visst var det så? Och eftersom jag börjar 8.10 idag så ställde jag ju klockan på halv sju. Inte mer med den saken? Jo, juste, jag börjar klockan 9. Så nu nitter jag här och somnar om, helt klar efter att ha stressat som ett jävla offer eftersom jag skulle börja 8.10 och ta bussen halv. Men nej, juste, kollar schemat: Inriktningsdag 9.00-13.00. Hääärlet!

Igår pratade jag med mupp från Gotland. Jag ska ju åka dit fredag-söndag denna veckan så förvänta er inga inlägg i helgen, hihi. Ska bli sjukt skönt att komma bort och som jag har saknat mina tjejer! Tydligen bor tjejen jag ska bo hos typ en timme från Visby, 3 mil från den andra tjejen vi ska va med och 7 km från närmsta busshållsplats! hahah, jag säger då det.

Idag så går jag ju då i skolan från 9.00 till 13.00 och sen så ska jag hem och hämta mitt id-kort på vägen. Asså jag ska hämta det påvägen hem, inte här hemma på vägen. Sen efter det så ska jag ut med vovvsing och rida efter det. Truly är tydligen halt igen, antagligen har hon strålröta, så jag får rida ngn annan =(. Stackars bäbu <3

Iallafall så har jag nog inte så mycket mer att skriva nu, så antingen så kommer ett annat inlägg snart eller så får ni vänta tills jag kommer hem.
xoxo

Gårdagens citat an Fiona Örnberg: Om jag ska dö, ska jag dö som påve! *gå omkring med en flaggpinne i handen och 4 blå koner på huvudet*

JAG KLARADE DEET!

Puuuuh! Nu är jag klar med nästan allt jag skulle göra, hihi. det andra får jag ta imorgon.
Nu blir det att däcka vid TV:n resten av kvällen med grönsaksdipp (muuums) och tidig sänggång.


Jag hoppas ni får en fortsatt fin kväll så hörs vi igen imorgon =)
Huuuuge love


Puh!

Hejsan!

Hurryhurry! Full fart hela dagen, plugga,städa,stallet och plugg igen!
Fast nu ska jag ta en paus i form av ett bad. Självklart ks ajag ju plugga i badet, haha =P

Jag vaknade runt 9 idag, åt frukost, chillade innan jag tog moppen vid halv 11 till mr för att kolla på tävlingar. Tyvärr fotade jag inte så mkt, det blir ju så dåliga bilder i ridhus. Sedan kom jag hem, åt, pluggade lite och drog sen till stallet för att rida cptruly. Det blev inte så seriös ridning eftersom vi båda var ganska stressade (Eller hon ville ha mat och jag var stressad redan innan) men jag red väll i en halvtimme ngt. Sen cyklade jag hem (motionmotion) och satte mig direkt och började plugga på engelskaglosorna. Sjukt vad jobbiga de var, haha. Men nu kan jag dom och har alltså bara en del kvar, woho!

Nu ska jag baada!
xoxo


Långthårlångthååår!

Imorgon (idag)



















Vad händer i er värld imorgon? =)


Och med det säger vi:
God natt och sov gott! <3


Thapp tycker till!



Asså snälla rara minitonåringar, kan man säga då? Dom är typ 12 bast och har typ femtusenlagersmink och beter sig som fan?! Jag menar när ja var 12 år så hade jag vågat gå fram till ngn som var typ 16 och bara ey, hallåh, asså förfan, tro digh inteh så mkth, hållh käfthen äckelwhl! Och hur skriver dom? Okey, jag bryr mig inte om dom ahr några wn och h:ån för många, dom är ju ara små, har inte lärt sig stava än, men det är ändå ganska jobbigt. Men det som stör mig allra mest r att dom har förstört hela stilen. Innan gick jag också med gummiband runt benen, typ längst ner för att jag ville ha byxorna som stuprör och jag var också platinablond med löshår ner till midjan, och även om jag tyker det är skitsnyggt nu, fortfarande med ordentligt (läs ordentligt och inte sånna klämtestar som dom har) och platinablont hår är jättesnyggt, tycker jag. Jag hade sånnt hår man klistrade fast och det var skitsnyggt, jag vill ha det igen, men jag kan itne för att jag inte palalr fjortisstilen. Dessutom har jag en sånn ni vet jamaicajacka med grön/gul/röda ränder på armarna? Ja, sånn ahr jag, jag tycker den är skitfin egentligen, men jag palalr itne ha den när alla fortisar springer runt med dom. Men egentligen är dom jättefina.
Sen hvill jag ha byxor som är verkligen stuprör, men jag har ganska smala vrister så typ inga jeans är så förutom då senast leggings, men då kan jag inte ha gummiband för jag vill inte ha det till en fjortisstil. Så om jag skulle gått med några av dom kläderna jag har med gummiband och skitfint löshår och blond (som jag är naturligt) så hade det bara skrikit fjortis. Men jag är ingen fjortis, jag är inte en som dricker varje helg och flashar allt för alla. Och därför väljer jag att skit i det jag egentligen till viss del vill ha. Och så ska det inte vara. Jag har inte brytt mig om fjortisarna förut, men när det börjar påverka andra så är det inte lika lätt att blunda för det, och då blir jag pissed.


Kvackkvack! En typ bimbomamma som tror att hon är viktigast överallt alltid! "det viktigaste är ju inte att mina barn eller man mår bra, det viktiga är att jag mår bar för när jag mår braa mår alla andra bra också", så hon i sitt feta hus i USA, gift med typ ngn Anka hon hittade i lake michigan. Samma sak som med fortisarna så brydde jag mig inte om henne i "svenska hollywoodfruar", men nu ahr det ju fan gått förlångt! Hon är ju med överallt, i tidningar, radio, tv överallt. Och vad har hon gjort? Ingenting.., Jag tycker bara hon är patetiiisk! =D





Yeey! Nu när sommaren ändå är förbi ska det bli sjukt mysigt med höst. Stickade tröjor, tjocka halsdukar, uggs och jeansleggings. Hoppa i lövhögar (sen när blev man för gammal för det), mysa med vänner och ta tag i saker som man inte orkat under sommaren. Nu saknas bara en pojkvän!


Jag saknar mitt håår! =( Jag klippte av allt mitt hår till typ axlarna för kanske 1,5 månad sedan för att jag ville prova ngt nytt. Nu vill jag ha tillbaka det helt enkelt. Jag hade ner till midjan typ och så klipper jag det bara! Hur kunde jag göra det? =( Men vilken tur att mitt hår växer snabbt så att jag får tillbaka det snart! Och, som jag ahr sagt innan "det är ju bara hår!". Men jag är ändå sjukt sugen på att färga håret helbrunt eller helblont och sen sätta ordentliga extensions i det. Vilken tur att det finns lösningar på allt! =D



haha, gud vad den sista blev ytlig, men jag hade typ inget att skriva och ville verkligen få fram att jag saknar mitt hår =(. haha =P. Men jag är iallfall inte så ytlig egentligen!





Kollakolla håret! Oj vad jag kommer ihåg att jag älskade det när det var i den färgen och i den längden. Sen fuckade sig färgen så ville jag inte ha det längre, haha =P


Nyy design!

OCh här med kommer en höstdesign! Jag tycker väldigt mycket om att göra designen efter årstid och här har ni årets höstdesign! Tycker ni den blev bra? =)

Jag blev iallafall nöjd. Headern har jag tagit själv, alltså bilden, och dom andra färgerna har Fibbe hjälpt till att välja ut (tacktacktack) och för första gången har jag fått ut HTML koderna med hjälp av Photoshop! Äntligen har jag listat ut hur det funkar! =D

Nu ska jag göra hissa/dissa skyltar, sen ett "vad händer imorgon" - inlägg, sen väntar sängen!
xoxo



En annan bild jag tog tidigare idag. Löven är så fina nu och bakom där
 vi bor så växer massa fina träd med massa härliga höstfärger.
Yummi för kameran =)


Ny design?

hejsan!¨

Nu sitter jag och pilalr med designen och jag ville få en liten höstig touch. Som ni ser så lyckades jag inte jättebra, men jag vill att ni ska veta att den är under uppbyggnad, haha.

Back to woooork!
xoxo

-

Det jobbigaste är nog när man har fått en försmak och inte kan fortsätta..,

Engelskan tar dööd på mig!

Hejsan!
Som vanligt är jag såklart ute i sista minuten med i princip allt. Som engelskaprovet vi har på måndag har jag precis börjat med, haha. Vilken tur att det är helg så att jag kan plugga många gånger på en dag. Annars brukar det ju bli att man pluggar i ett långt streck efter skolan. men jag ahr iallfall gjort alla förutom ett kapitels glosor och sen så fick jag hjärnstillestånd så jag stängde ner och började skriva här istället. Bara för att hjärnstilleståndet kanske kan lösas upp så småningom. Haha, man kan ju alltid hoppas =)

Nu ska jag ut och fota ! =D
xoxo

Drog

Fast gud vad ful han har blivit. Under idoltiden och fram til typ i somras var han så jäävla snygg! Vad hände nu? =( Klipp dig ulle!

  
 
Då <33   Yummi =)                                                     Nu.., Inge vidare.., =C


Lördag 26 September

Grattis pappi <3 Love you =)


Att göra idag:
 - Plugga x2
 - Städa rummet
 - Pilla på en ny design till bloggen
 - Fota ny header
 - Fixa Hissa/dissa skyltar, hihi
 -  punkt.

Hur ser er dag ut? =) <33
xoxo

Fan vad jag är taggad på skoola!

Hejsan!
Sitter här igen, i skolans datorsal, haha. Vi har lång lunchrast när andra halvan av klassen har svenska nu efter lunch. Då sniikar jag mig in i datorsalen tillsammasn med min trogna Elin. Hihi =)

Före lunch precis hade vi spanskaprov och tro det eller ej men det kändes riktigt bra! Jag är verklgien inte  duktig på spanska, men nu har jag pluggat en del på detta opch det lönar sig ju! I förra veckan hade vi Kemiprov och då fick jag 27 av 29 på det, hihi.´Dessutom har jag skrivit en engelskatext eller "summary" som jag blev jättenöjd med! Dessutom är det fredag så det ebtyder att jag ahr gjort alla veckans läxor =D. Fan vad jag är bra! =)

I helgen så ska jag plugga ikapp mig på matten, plugga engelska till engelskaprovet på måndag och sen ska jag börja plugga på Historian som vi har prov på vecka 45, haha. Så tidig har jag aldrig varit med plugg inför ett prov, men provet är stort och sedan vet man ju inte vad som ploppar upp i veckorna framöver, hihi. JKag ska även skriva på mitt arbete i spanska om tjurfäktning, haha. Så är det att gå natur, och jag ser framemot det!

Nu slutade lektionen! Luuuunch!
Igen, haha
xoxo

7.20 Time to hurry

Hejsan!
Hoppas ni mår bra där ute. Egentligen var det meningen att jag skulle skriva ett lite längre inlägg om lite stilar och sånt, eller om en speciell stil - min, men det hinner jag inte för bussen går om 8 minuter!!

Time to hurry,
vi hörs när jag kommer hem!
xoxo


10.59



Sitter i daorsalen och ska hitta fakta om tjurfäktning, översätta till spanska och lämna in nästa fredag. Wish me good luck =). Hoppas verkligen jag kan skriva texten till kusin som bor i spanien och kan jättebra spanska så hon kan rätta den sen, hihi. =) Jag är så smart (A)

Back to work!
xoxo




asså, såhär typ världens snyggaste kille!

Jag har aldrig vatt så typ amaagaaaad snygg kändiskille. Jag har alltid varit den som inte kan fatta att man kan vara så nere i en kändis typ. Asså "Amagad, måste se filmen, han är med, jag åste dit, han ska dit" Som t.ex. många set Twilight bara för att Edward är snygg, visst är han snygg, men nej, inget fall. Och Johnny depp är bara snygg i Pirates of the Caribean? Hur stavas det? Omg, jag vet inte ens hur det stavas..,

Men nu, nu kan jag hänga med i allas snack, även om det är helt fel snubbe. Jag kan se "i taket lyser stjärnorna" typ tusen gånger bara för att han är med. Bara jag ser en bild på honom så smälter jaag, haha. Åhnej, jag har verkligen blivit som en av dom va?=( Men det är faktiskt itne mitt fel att Samuel haus är typ såhär hur snygg som helst? Och jag kan faktiskt inte hjälpa att han är cpsnygg i i taket lyser stjärnorna? Och jag kan verkligen inte hjälpa att jagblir lika ledsen varje gång Jenna bara springer ifrån honom när dom sitter på hans rum?

Och han verkar vara lika gullig på insidan som på utsidan, och jag hade verkligen, så gärna velat träffa honom.



jag menar, titta bara? Mitt hjärta droppade precis ner i fötterna..,

Den där morgonen efter..,

Hejsan!
Nu är jag uppe på benen igen! Wohoo! Eller inte.

Det är så att jag, som trogen klagshamnare, ska följa med och titta på allsvenskan i Fredshög. Jag skulle själv varit med, men hästen blev halt =(.

Jag tror jag kom i säng runt kvart i tre igår och då kan vi alla dra den slutsatsen att jag inte ser något vidare ut för världen idag. Igår var ball, vi dansade så att golven glödde och fötterna värkte så att vi bokstavligen inte kunde gå på benen. Men luftkastellet är överskattat enligt mig, jag ahde förväntat mig ganska mycket mer. Musiken spelades bara om och om igen (självklart så kom den lite roligare musiken när vi gick) och det var lite allmänt dött. Men äh, vad gör det? En utekväll med vännerna är alltid underbart bara det =)

När jag kommer hem ska jag direkt packa och fixa mig för att åka till Lund och passa min wunderbara kusin =). Det ska bli jättemysigt, det är bara hon och jag hemma. Vem tror ni kommer somna först?

Må gott!
xoxo


Olgisen och lille Irmisen =)

Luftkastellet nästa!!!

Nu ska jag ut! Först ska jag til en klasskompis til mig som bor inne i stan, sen så bär det av till luftkastellet där vi ska skaka rumpa och shaeka boobies natten lång, haha. Nej men ni fattar principen. Jag är iallfall taggad till tusen!
Vi hörs imorgon eftermiddag, nu ska jag bege mig till bussen! =D

Ha en trevlig fredagkväll!
xoxo


Natur var det ja..,

Hejsan!

ÄNTLIGEN är de fredag! Som ni ser har jag inte haft tid att blogga under hela veckan , vi har haft hur mycket plugg som helst och efter otaliga tårar så har jag bestämt mig för att det här är vad jag vill och jag ska verkligen satsa på skolan. Idag hade vi ett Kemiprov som jag tror gick ganska bra, det kändes väldigt bra när jag gick ut därifrån iallafall =). det är ju resultaten som sporrar en vidare i plugget. På måndag är det dags för matteprov och sen på fredag är det dags för spanskaprov. Nu har det verkligen börjat komma igång och jag gillar det, hiih.

Men nu är de fredag och helgen är varmt välkommen!
=D

Jag vill att det ska bli höst nuuuu!

Hejsan!
Är det ingen mer än jag som längtar till hösten? Även om det är jättehärligt när solen skiner och det är varmt ute och jag njuter av varje litet ögonblick av sensommaren, så längtar jag ändå till stora stickade tröjor, halsdukar och röda lövhögar att hoppa i. Dessutom blir det ju så fina foton i höstmörkret, massa fina färger och så. Åh, Jag älskar hösten =). Iallfall i början, hihi =)

Xoxo


Fäänmymään!

Antaglien är väll ni allihopa upptagna med att se Idol just nu. Själv tyckr jag att det är mer seriöst detta året, men vilka gapflabb man får ibland, haha. Men det är ju det som gör idolauditionsen. Seriöst blir det ju ändå senare, haha.

I vilket fall som helst ska jag dra vidare till Fanny nu. Gud vad jag ahr saknat henne =). Vi ska bara se film och sådära mys.

Så ja, vi hörs väll senare? =)

När man inte har något att göra på en svenskalektion

hejsan =)
Hur är det med er? Här är det prima ballerina, jag menar hallå, det är fredag? =D

Just nu sitter jag i en av Petris tusen datorsalar och har inget specillt att göra. Jag är redan klar med det man ska göra, så jag stte mig här, hihi. det är väll ändå ganska mycket svenska i att driva en blogg? =) Jo, juste, haha.

Efter denna lektionen har vi något på 1 och en halv timmes håltimme. Halv 4 slutar jasg idag och då blir det direkt till stallet och få specialidrottslappen påskriven. Allting kign den där lappen är bara fucked up, men äh. Ikväll hoppas jag på att få träffa fännmymään, skiiiiitlängesen vi träffades sist. Hoppashoppas hon kan, för jag skanar henne bajsigt mycket!

Nu slutar lekionen, vi hörs!
xoxo


Irma, gudbarn

Den 31 augusti blev jag gudmor till min kusin Irma. Hennes storasyster Olga passar jag ganska ofta och varje gång vi ses så är Olga med mig överallt. Gullunge är hon. Men, det var inte henne jag tänkte prata om i detta inlägget, utan min Guddotter Irma.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, men jag har så mycket tankar och funderingar kring dig ocså jag måste bars skriva ner det, även omd et ksnake inte blir så bra, haha.

Det är minsann stort att vara gudmor till dig. Tänk dig, det är ett ansvar och förtroende som dina föräldrar gett mig. Det är jag som ska lära dig sakerna som dina föräldrar inte kan lära dig. Det är jag som ska visa dig det som dina föräldrar inte kan visa dig. Och det är jag som ska ge dig det dina föräldrar inte kan ge dig. Och jag ser fram emot det med glädje. Jag ser fram emot att se dig växa upp, ta dina första steg, börja dagis, få dina första kompisar, tappa din första tand, börja skolan, få din första pojkvän, se dig i konfirmationsdräkten och på studentflaket. jag vill se dig lyckas och förverkliga dina drömmar.

När jag höll dig på dopet var mitt hjärta fyllt av glädje, och den glädjen vill jag dela med mig av till dig. Jag vill ge dig de möjligheterna och upplevelserna som din egen pappa har gett mig som hans guddotter, precis som du är min. Och alla vet ju att din pappa är en så otroligt bra sådan. Och jag vill kunna visa dig allt det som Walter har visat mig.

Även om Walter bodde i Norge ett tag, även om han hade ett hektiskt liv som "ungdom" så blev jag alltid lika glad när han kom, med presenter under kudden och med persilja över hela golvet hemma. Han har så konstiga idéer för sig den där mannen. Men trots att han var borta ibland så har han alltid varit nära, och det vill jag att du ska veta att jag också komemr vara om jag åker bort. Ingen vet ju hur livet ser ut om 5 år. Men det viktigaste för dig att veta är att om jag så är på andra sidan rymden så kommer djag alltid bara vara ett stenkast bort.
Tack så mycket för allt du ger, kommer ge och redan har gett.


Jag, Adam, Sten och Irma på dopet =)




Mamma och pappa 20 år

Hejsan!
Grattis mamma och pappa på 20-årsdagen. Shit alltså, tänk att va gift med någon i 20 år, och fler komemr det antagligen bli. Vi gick ut och åt på Lemongrass, vilket var otroligt gott. Jag åt sataykyckling med jordnötssås och ris och till efterätt choklad creme brule, vilket också var väldans gott! Det var även väldigt trevlig personal och grymt stilren, mysig miljö och inte alls så stökig och bökig som vissa restauranger kan bli. Jag rekommenderar starkt att ni tar er dit för det var verkligen najs!

Jag hade tyvärr itne kameran med, men jag hoppas det går bra utan bilder också =)
xoxo


Det är så konstigt.,

Ja, då sitter jag här färdig och klar en halvtimme innan bussen går medan jag igår fick stressa som fan och missade ändå bussen. Jag älskar sånnahära mornar när man hittar vad man vill ha på sig direkt och allting går så smidigt. Och jag måste säga att det är klädvalet som tar längst tid och jag måste hitta något som sitter bra och känns bra just den dagen, annras fukar det inte, hihi.

Jag börjar skolan 8.10 idag, slutar runt 2. Sedan blir det direkt hem och plugga satan effektivt för sedan klockan tjugo över fyra eller tjugo i fem nånting så ska jag och min familj för att mina föräldrar firar 20 år som gifta! Det är fan beundransvärt! Tänk er för tjugo år sedan.
1989 var det året som Göran Persson kom in som en random kille i regeringen och blev skolminister.
1989 var det året som En sovjetisk atomubåt sjunker i Norska havet
1989 var det året som de sista sovjetiska trupperna gick ut från Afghanistan
1989 var det året som Chris Brown föddes
1989 var det året som Tom och Bill Kaulitz födddes
Och 1989 var det året som mina föräldrar blev man och hustru
Stort creed till dom!

Nu ska jag rusa till bussen
Maumuamua

090908

Hejsan hoppsan!
Idag vaknade jag runt halv sju, bajsbajs. Missade första bussen eftersom jag var seg, men jag kom i tid iallfall, huhu. Det var minsann bara tur för vi har labb på tisdagmornar och då komemr man itne in om lektionen har börjat.

I vilket fall som helst så slutade vi runt 1 idag, jag stack hem, åt, chillade innann jag gick ut med vovven. Efter det rusade jag till stallet och och fick reda på att Truly fortfarande är halt:(, men hon är på bättringsvägen för jag fick gå ut och gå med henne. Hon har inte varit ute på en vecka så honv ar jättepigg och gräset var såå gott. Jag blev nästan lite tårögd när jag såg henne gå bredvid mig så snäll men med öronen frammåt som två kanoner och näsborrarna stora som tennisbollar. Hon är så söt min babu.

Istället för Truly fick jag rida Frasse på lektion. Det gick faktiskt väldigt bra när jag skärpte mig och gjorde rätt. Man utvecklas ju väldigt mycket bara av att rida en annan häst och jag som egentligen bara rider Truly tycker det är lite synd att jag bara gör det. Det var väldgit roligt att rida Frasse idag, både för att jag utvecklas och för att han är en HEELT annan häst än Truly, allstå helt annorlunda att rida. Jag ska faktiskt se om det går att lösa något att man bytar hästar ibland, typ för en gång eller så. Just nu känns det som om jag bara tragglar runt på min lilla tjocka C-ponny, haha. Auw, men så tjock är hon faktiskt inte =).

Efter ridningen mös jag massa med Truly, ryktade henne och så. Jag tror att om man sköter om dom väl när de är sjuka så blir de friska snabbare. Ochom man sköter om dem när de är frska så har de lättre för att hålla sig borta från sjukdommar. Nu är det ju inte så i Trulys falle fetrsom hon atagligen har typ vrickat hoven eller vad man ska säga, men hon är iallfall på bättringsvägen och preics som vi vill bli ompysslade när vi är sjuka så vill ju Hästarna också bli ompysslade. Dessutom är det höööög mysfaktor att kela, pussa och rykta Truly. Man kommer liksom bort från alla andra krav, stress och tankar. Mys på det!

Det känns som att detta inlägget belv en aning segt och lite för långt, men jag hoppas ni står ut för nu ska jag gå och lägga mig.

God natt!



I love maj babyboo <3

Studieteknik

Hejsan!

Usäkta för förra inlägget. Det blev lite hastigt detdär, hihi.

Men iallafall, hade två lektioner och en tretimmarshåltimme i skolan idag innan jag slutade runt 1. Läraren skulle på någon kurs så vi fick sluta tidigare, hihi. Fast såklart ska ju uppgifterna ändå göras, men duktig som jag är så har jag redan gjort dem, hihi :)

Sen har jag kommit på ett jättebra sätt med matten. I och med at jag går natur har vi en och en halvtimmes mattelektioner 4 gånger i veckan och varje gång ska vi göra ungefär 10-20 uppgifter. Eftersom vår lärare är bajsbra så har jag börjat tycka att matte är jätteroligt igen, vilket är jättehärligt eftersom jag verkligen inte pallade matten i högstadiet på grund av skum lärare. I alla fall så har jag kommit på att jag gör veckans matte hemma på  måndagskvällen efter skolan (Självklart skippar jag ju inte mattenlektionen i skolan på måndagar) som jag gjorde i måndags, och nu är jag två lektioner före och sen imorgon nrä vi har matte så jobbar man i sin takt och är mer folkuserad på att få hjälp med det man behöver hjälp med. När man redan har läst uppgifterna innan lektionen så har man ju mer nytta av den om man får hjälpen man behöver, inte sant?

Kanske blev det lite skumt skrivet, man jag hoppas att ni förstår, annars är det bara att plingelinga.

Idag har jag inte gjort så mycket läxor, jag vet faktiskt inte varför  för vi har massa läxa till torsdag och fredag, så det blir nog riktig pluggdag imorgon. Men jag har gjort två svenskatexter, sånna resumeér av texter typ, hihi.

Så imorgon = pluggdag
Haaaj!

Idol ikväll!

Hejsan!
Nu komemr jag preics från stallet och skriver ett snabbt inlägg nu mellan pluggandet. Jag tänkte plugga extra effektivt idag i en timme nu innan Idol börjar!

Jag tycker att de första uttagningarna är roligast av allt, haha. Det är kul C=. Sen börjar man bara störa sig på folk som man tkr ska åka ut och varje fredag i soffan bara "om inte han/ hon åker ut ikväll ska al ALDRIG mer titta på Idol".  Men såklart sitter man ju som klistrad framför tv nästa fredag i vilket fall som helst.

Ja, det är skumt det där!

Bloggar mer senare ikväll!
På återseende :)

Haha, shiit

Hejsan!

Nu har jag kommit hem och borde sätta igång med pluggandet, har lite matte och no som jag ska göra, hihi. Men jag hamnade här en liten stund före och klikcade mig in på Fokis blogg och såg detta klippet. Jag ville först inte se det eftersom jag hatar allt vad ström heter´, men jag klickade iallafall och jag aldrig skrattat så mycket framför datorn i hela mitt liv!



Hahahaahahahah,  ojojoj, såja! HahahxD

Nu ska jag plugga, siija!

Taggataggaskola

Nu ska jag bege mig mot bussen!

Ha en härlig dag sötbolls, I'll be back in a few hours ;).

 

Nu beger vi (jag och fjärilen) oss =)

090906

Goood kväll :)
Hoppas allt är bra med er, här är allt prima ballerina =)

Idag vaknade jag runt åtta :O, sjuukt. Men jag stack till stallet ganska tidigt och kollade och hjälpte till lite på tävlingarna som var idag. Dock var det storhästtävlingar så det var inte jättekul. Dessutom började det regna massa så ja. Men jag stack hem när dom var slut, redan vid 1. Sedan åt jag lunch med mamma och pappa innan vi stack till mormor flr att fira hennes födelsedag=),  thank god att mina minikusiner var där. Haha, nä men hon är snäll och gullig. Och döv, hihi, så det är roligt att teckna lite =)
Och vi tog med oss egen tårta för att hon inte är världens bästa på att laga mat, höhö. Så det blev bra iallfall =).

Pävägen hem så drog vi till Ikea och Mc:donalds. Hihi, sen nupå kvällen har syster min färgat röda slingor i mitt hår så dom blev sådär knallröda som jag vill ha dom, hihi.

Imorgon är det skola så vi hörs när jag kommer hem, slutar runt halv 3 tror jag =)

God natt!
<3


Jag och min äldsta minikusin Olga. Hennes lillasyster Irma är mitt gudbarn.
Myckret, mycket kärlek till dom =)

Jag tycker inte om pizza =(

Hejsan!

Ikväll är jag ensam hemma och precis som alla andra gånger njuter jag i fulla drag av det. Jag tycker det är så otroligt mysigt att vara hemma själv med hunden någon gång då och då. Det var väll egentligen meningen at jag skulle på någon slags fest hos en av mina kompisar men jag fick itne ta med någon annan så det kändes lite random att komma själv och antagligen skulle jag inte känna  någon mer än henne där, så jag sket i det, hihi. Dessutom deckade jag i soffan direkt efter at jag hade kommit hem från jobbet. Jag var helt slut och jag vet itne hur länge jag ahr sovit, men skönt var det. Så nej, det hade nog inte varit någon bra partykväll för min del ikväll, hihi.

I vilket fall som helst så har jag inte gjort så mycket nu ikväll. Jag sov till typ sju och då hoppade jag direkt in i duschen. Efter det beställde jag pizza, efter att ha stått och velat mellan gyrossallad, piza och kebabulle. Det blev iallafall pizza, även om jag inte alls var sugen på det. Jag var inte sugen på någon mat över huvud taget, men whatever. Men att ta en sallad hade varit ännu värre eftersom den itne är ett dugg nyttigare och då tror man att man äter så nytigt för att man äter sallad, men nej, och det hatar jag, haha. Då är det bättre att äta något som man vet är tjockismat från början, haha.

Just nu så känner jag mig lite illamående, och känenr att pizza är det äckligaste i världen. Så nu ska jag gå och titta på TV och se vad det finns för skoj att titta på, hihi.

Ha en trevlig lördagkväll!
xoxo

Stallet nästa!

God morgon!
Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att nu ska jag iväg till stallet. Det är så att på ridskolan där jag rider så har vi något som kallas stalltjänst. Då ska man 6 gånger per termin jobba i stallet, t.ex. med att fodra och mocka och sådär. Om man jobabr dom 6 gångerna så får man okcså tävla 3 ggr per termin och rida gratis varje fredag =). Hihi, lät detta som någon slags kontaktannons nu eller? haha. 

Nu är klockan i vilket fall kvart i 8, jag börjar 8 så nu ska jag bege mig. 

Hihi, ha en bra dag för den kommer aldrig igen minsann!
Tjong!


Det där första inlägget

Hejsan!
Nu är min design någorlunda klar. Jag orkade faktiskt inte sitta längre med den, hihi. Där är fortfarande några småändringar som behöver göras och så småningom kommer förhoppningsvis en lite roligare och spännande design. Men äh, det får räcka så länge, hihi.

Mitt namn är iallfall Ellinor, som du kan se där uppe bland de fyra bbilderna, som förövrigt visar min fotogeniska sida väldigt bra. Jag är iallfall 16 år kommer från Malmö.  Jag går på en skola som kallar sig S:t petri och där går jag Naturnatur. Förhoppningsvis, om linan löper som den ska rakt igenom dessa tre åren så flyttar jag senare upp till Uppsala och nässlar mig in på Veterinärlinjen där. Haha, heter det ens så? Jaja, ni förstår att jag har siktet inställt på att bli Veterinär.

På min fritid går det ganska mycket tid till plugg, men jag rider även typ 2-4 ggr i veckan och tävlar en pålle som heter Truly. Hemma har vi två katter och en hund =)

Om ni vill veta något mer steciellt om mig så är det bara att slå en pling. Nu ska jag gå och blanda ett stort glas oboy sen byta kläder och sticka över till grannen en stund.

Cya later alligator!

That's the way it is!

Hejsan =)

Jag kan bara säga att jag ska börja med att fixa en design här inan jag börjar blogga, haha. Dom färdiga designerna som blogg.se har är så tråkiga, så fula, så ordentligt inte jag!

Stå ut!

Hahaha =) =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0