Jaa, vart ska jag nu då?

Självklart ska jag till ÅHUS!

Jag konfirmerades i Åhus, på ett läger med både handikappade och ickehandikappade. Iallfall, vi var där en månad, och jag konfirmerades ju förra året, 08. ASC- eller all saints club kan man gå till varje onsdag i allhelgonakyrkan i Lund. Där kan alla dom som blivit konfirmerade på Åhus de senaste 3 åren komma =). Och nu är det då ett läger där, ett höstläger lagom till haloween och såndära. Muhahah, tror ni vi komemr kunna skrämma ledarna? =D

För er om itne fattade ledtråden såv ar det ju å = Vatten och Hus = Villa!

Men om vi inte hörs senare så hörs vi på söndag igen! Ha det gött!
XOXO



Haha, omg vilken fuckad biiild =D Men jaja, bild som bild =D

Vart i kattsingen ska jag?

Hackhackhackhakciiiiiiiiiiiiiiuhhackhackhackhackiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuch

Så låter min skrivare för tillfället. Jag skriver ut mina kära anteckningar på Historieprovet. Typsådär 16 + några till sidor bara på Antiken. Asså jag kommer fan dö! Ajaj, inte svära i bloggen Ellinor! Fyyyy dig! *Skärper mig*

Men jag blev trött på skrivarens hackande så jag satte på en låt på hög volym, ni vet såndär högt så det hörs i hela kroppen? men den var inte bra så jag tog på mig clocksen och tog ett  varv runt huset. Men sen blev jag rädd och sprang in. Hihi, fegis =). Och klant kanske? Jag menar vem fan (ursäkta, förlåtförlåt) går ut och runt sitt hus och sen in igen? Om jag hade sett någon göra det så hade jag nog trott den hade en skruv lös. Men äh, man måste faktiskt bjuda lite på sig själv.

jaha, vad ska jag skriva om nu? Jag har packat klart och nu står opackingen i hallen. Jag läftar vid 8 imorgon.
Kan ni gissa vart jag ska? Jag kan säga att det är världens bästa plats för vattenvillor! Ringer det en klocka någonstans?

Inte det? Nehe, men ni får behörska er lite till, för ni får veta senare! Muhaha! =D

Världens bästa plats för vattenvillor alltså!
xoxo

Dagens

Dagens humör: Trött, lättroad, flum.
Dagens borde: Plugga, haha
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: Just nu är det svarta Jeans, blå tröja och mian mysiga stövlar, hihi.
Dagens planer: Vakna i stallet, hem, plugga, packa, städa rummet.
Dagens materiella vill ha: Nya jeansleggings
Dagens längtan: Åhus
Dagens fundering: Hur jag ska klara historieprovet på måndag.,
Dagens beroende: sömn
Dagens tråkigaste: Historia
Dagens personer: Hmm, stalltjejerna.
Dagens roliga: Diocletianus
Dagens låt: det här är en båtlåt, och den handlar om båtar!

Hej!
xoxo

Vet ni så bra vi har det?

Hejsan!

Jag har precis ätit korv och potatismos med såndära jättegod senap till. Innan dess pluggade jag till historieprovet på måndag då jag ska gå till skolan efter en veckas lov.
Igårkväll tittade jag på film med människor i stallet, och efteråt gick vi på spökrunda i skogen. Jag höll mig torr från alla vattenpölar med hjälp av mina varma, vattentäta kängor. Imorse kom jag hem från stallet och hemma väntade mamma och Therese som tittade på Mammas pojkar på datorn. Mamma kramade mig och frågade hur jag haft det. Pappa är på jobbet, men tarbilen hem snart
 Jag packade jag upp min älskade kamera, fullproppad med underbara minnen från de senaste dagarna, tillsammans med min kudde och sovsäck. Tack vare kudden coh sovsäcken sov jag jättegott inatt, då det var under 0 grader, men jag frös inte ett dugg tack vare sovsäcken. Jag vaknade i stallet bland hästar jag älskar, bland människor jag älskar. Jag vaknade.

Ett barn i Saharas öken har precis börjat traska hemmåt med fåren. Hennes dagliga sökan efter vatten lider mot sitt slut. Hon hittade inte något vatten idag, men kanske imorgon, om gud vill. barnets fötter är fulla av blåsor på grund av den varma sanden hon ej kan skydda sig motHon har ju inga skor. Det har inte regnat på flera månader och den olidligt varma solen är äntligen påväg ner. Skymningen faller snabbt och hon springer hemåt med fåren fösandes framför sig. Förlora allt, utom fåren. Utan deras mjölk och kött överlever man itne i öknen. Hon bor med sin mamma, pappa oh 6 syskon. Snart ser hon brasan där hennes familj ,med flickans mor och farbröder, sitter för att hålla sig varma. När solen går ner sjunker även temperaturen. PÅ natten är det under 0 grader. Hon släpper in fåren i sin fålla och skyndar sig fram till familjen. Hon är lite sen, men hoppas på att pappa har tuggat i sig tillräckligt mycket kat för att inte märka det. Männen äter och även om flickan är hungrig om ett djur måste hon tyst vänta på sin tur. Hon visar heller inga känslor över att där, när det är hennes tur att äta, inte finns någon mat kvar. Hon går bara tyst in i familjens hydda, lägger sig på någon sorts duk hennes mamma vävt ihop, och somnar. Ingenting skyddar henne från nattens kyla, hon vandrar ensam om dagen, somnar ensam om natten och hoppas på att få vakna dagen efter. Om gud vill.

Dagens fråga!

Varför sitter dom som bor i konstantinopel alltid i sin bil?

Jo, för dom är Konstant - in - opel!
(konstantinopel var östroms huvudstad.)

Nu måste jag verklgien fortsätta plugga!
xoxo


Historia kan vara ganska underhållande ibland.,

Diocletianus hette den kejsare som 303 bestämde sig för att alla kristna kyrkor i Romarriket skulle förstöras. Flera människor avrättades och en av dem var Lucia.

Nu utalar vi hans namn igen :
Dio - Clet - i - anus!

Hahahahaha, herregud vad jag är lättroad! =D

Vi hörs sen! DÅ ska jag berätta vad som är boven til kass uppdatering!

Back to work =(
xoxo

Ny design

Hejsan!

Men hallå? Skulle inte hon ligga i sängen nu? Jo, det skulle jag. Men Det avr så att det var alldelles för tdigt att gå och lägga sig och mina päron fattade ju inte att jag ville lägga mig för natten så skulle jag ta och lägga in kläder i garderoben och så lurade dom upp mig på många olika vis, haha. Tillslut sket jag i det, klädde på mig och gjorde dom till lags. Sedan så satte jag mig här och började billa på en ny header, hihi, ohc en ny header leder ju alltid till en ny design. Det borde ni veta vide detta laget, haha

jaja, sova nu och gå upp halv 8 imorgon! Jiiihaa!
xoxo

En hjärna i protest

Hahah, omg. Det känns som en viss Ellinor har börjat bli lite trööööööt! Hahah, puh. Hjärnan är överarbetad och den prtoesterar vilt mot läxböckerna som ligger här bredvid mig i en fin liten hög. Och nu började råttatuille på TV1000Family. Ojojoj vad världen inte tycker att jag borde plugga igen. Jaja, det är bara till att tacka och ta emot, hoppa in i duschen, gadda tänderna och hoppa ner i sängen igen. Jag kommer bergis somna inom en timme.

Imorgon blir det hoppträning klockan 9. Det är med blandade känslor jag nu sätter på hästen. Aldrig tidigare har det känts så. Men det blir nog bättre med tiden. Mer vill jag inte gå in på, men att rida är fortfarande det bästa jag vet., Ni får veta i sinom tid.,

God natt
xoxo

Så, kör igen!

Nu är magen mätt! Dags att fortsätta med pluggandet!

Lika viktigt som det är att ta pauser när man pluggar, lika viktigt är det att kunna fokusera igen.
Nu blir det 45 minuters plugg igen innan jag drar till stallet.

xoxo

Paus!

Nu ska jag äta lunch efter ca. 3 timmars plugg. Är jag inte duktig?=)

Jag bakar scones och tillsammasn med hallonsylt (såklart) så blir det mums filibabba!

Jag tog grahamsscones dels för att jag vill vara nyttig, dels för at jag tycker det smakar mer =)


Strecket kom dit eftersom min cam är cp=P

Men Here comes the recept! =D

För 4 personer. (jag gjorde halv sats)

  • 3 dl mjölk eller filmjölk
  • 80 gram smör
  • 4 dl grahamsmjöl
  • 4 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men sluta när du kan kan forma till en deg. Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!

Smaklig måltid =D

Och nu under tiden de är i ugnen ska jag impregnera mina skor! Gud vad effektiv jag är idag, haha!
xoxo


.




Dagens

Dagens humör: Lite halvnere, trött
Dagens borde: Pluggggga!
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: Just nu morgonrock :)
Dagens planer: Pluggapluggaplugga, stallet, sen kanske skopunkten med mooooor =)
Dagens materiella vill ha: En frisk Truly
Dagens längtan: Joy
Dagens fundering: Varför jag fortfarande itne har börjat plugga
Dagens beroende: sömn
Dagens tråkigaste: Historia
Dagens personer: Hmm, vetinte än =)
Dagens roliga: Det har itne hänt så mkt än.,
Dagens låt: Fuck it - eamon

Vart tog tiden vägen?

Hejsan!

Vart tusan tog denna dagen vägen? Den traskade iväg och för att hinna med var jag tvungen att springa. Det är inte bra har jag kommit fram till. Mitt kära höstlov kommer ju bara krypa ihop till ingenting! Det är INTE najs!

I vilket fall så vaknade jag 11, stack jag till stallet vid tolv utan att egentligen ha gjort något mer än att äta frulle. Jag kom hem vid halv 3 (Asså nej, feeeel!! Detta går bara utför!), sedan så hann jag sitta ner typ en halvtimme för att plugga (Vilket jag egentligen skulle gjort hela dagen) innan jag skulle ut med leo och sedan när mamma och pappa kom hem åt vi och sedan stack jag och mamma till burlöv center och handlade prisent och sen till Triangeln och köpte skiior till maj! Myycket najsa!

Ikväll blir det tidig sänggång och sedan vakna tidigt imorgon så jag kan plugga resten av dagen. Fyyfan, det borde vara förbjudet med feta historieprov dagen efter ett lov. Plii, det tycker vi inte alls om! Inte vädret heller för den delen.,


Muhaha, Dom var riktigt härliga, och visst är det söta? =) Köpta på Dinsko för 699 :-. Tack Mami =) <3

xoxo

Hammarcyklen är i farten!

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från Kajsa. Jag tog mitt pick och pack på mitt nya vrålåk och väckte säkert halva befolkningen påväg hem. 

En som jag säkert väckte på min väg mot tryggheten var Rafad, som kom traskandes mot sin bil när jag körde om henne med min supercoola hammarcykel! (Shyy, Rafad sa att den var supercool så det så!)

Jag har även kommit fram till att bakdäcket måste pumpas, nu efter tre månaders gumpont över guppen. Ni vet, supercoola människor på supercoola hammarcyklar saktar inte ner för guppen utan de åker rätt över. Det kan vara för att de är alldelles för sega på vardagsmornar och alltid måste kuta järnet för att hinna. Då är man glad att man ahr en hammarcykel, även om den inte har någon luft i bakdäcket.

Nu känner sig minsann Ellinor trött. Hon ska upp i morgon, honvetinteriktigtnär, och rida dressyr. Ajdå, hur ska hon få reda på tiden? Var det halv elva? Det kan vara så., Ja, halv elva får det vara. Så nu ska en dödstrött, men supercool Ellinor gå och nanna!

xoxo

Min cykel

Min cykel låter som en hammare.

Pang
Pang
Pang
Pangpangpang


jag måste nog laga den.,

Det där med att bli stolt över sig själv

Jag är hemma! Jag klarade det! Jag sprang heeela vägen hem från stallet! Det är typ 6 kilometer eller något, haha (A). Det ä minsann dags att börja röra sig nu, huh. När Fiona, som fuskigt nog är i Italien vid detta laget, kommer hem ska vi börja bli friskis och svettis nördar och träna tre gånger i veckan där! Mah! Det är fan en fet bragd om vi klarar det. haha =). Då blir det att röra sig 5 ggr i veckan (ridning 2 ggr och friskis 3) och sen är vi världens fit for fighta brudar inför summer -10!  Hahahah xD. Men det sak bli najs, det är härligt att röra sig lite!

Vi har gjort så att vi har ringat in olika pass vi kan gå på de olika dagarna typ att på måndagen är vi typ på johanneslust och dansar,  på torsdagen kanske vi tar cirkelgym på heleneholm och så vidare, så man inte tröttnar så lätt. sen måndagen efter så tar vi ju inte dans, utan då tar vi något annat!

Enligt mig är det väldigt viktigt att man rör sig. Jag tycker att man känner sig jätteäcklig om man inte har rört sig på flera dagar. Alltså, motionera- som att powerwalka, springa eller vad man nu tycker om. Och jag älskar känslan där man pushar sig till sin gräns och man bara tänker på träningen. Det blir ju en avstängning från allt annat och man måste koncentrera sig på träningen. Sedan efter träningen så är man helt utpumpad på energi. Åh, det är så härligt! Och så stolt man känner sig över sig själv! Yes jag klarade det, jag fixade det, fyfan vad jag är bra!

Jaja, inlägget blev rörigt, men glöm inte att det bästa komplimangen kommer från er själva! Gör sådant som du vet gör dig stolt över dig själv, och självklart sådant du tycker är roligt!
xoxo


Vi kör omvänt!

Hejsanhoj!

Nusitter jag här och väntar på att far min ska äta upp sina våfflor så att vi kan åka ut och köra. Ah, jag tycker det är skiiitläskigt, men det ska nog gå bra, hihi. Iallfall så ska jag då ju övningsköra en runda och sedan köra till stallet där pappsen släpper av mig, hihi. Sedan när jag ska hem så ska jag springa hem! (Y) Jag känner mig duttig!

NU blev han precis klar! Vi hörs sen!
xoxo


Ibland vill man bara slänga av sig det man inte längre vill ha kvar.,

Men det går ju inte, det förstår ju vilken människa som helst.

Så därför ska jag nugöra mig iordning och springa till stallet. Förhopningsvis kan då pappa komma och hämta mig senare så kan jag övningsköra hem!

Det kallar jag 2 två flugor i en smäll!

Kära lilla Joy

Jag vet inte om det är sådär jättelyckat om man pratar i mick med en pojke vid namn Joy över skype och han sjunger med i sina låtar., Hmm, han är minsann inne i sin egen lilla värld haha, och jag hopaps han blir glad av dethära inlägget haha, men jag kan säga som så att min grannes godis är godast!
MUAHAHAHAHA =D

Och nej, nu tror jag ahn börjar sjunga igen., Haha, söte pojken =)
xoxo

Tandläkaren 15.50

Hejsan!

Idag slutade vi typ tio över två, mne njag sitter fortfarande kvar i skolan eftersom jag ska till tandläkaren tio i 4. Jag tänkte först använda tiden till att plugga, men jag kan inte koncentrera mig här:(. Får jobba extra effektivt hemma sen. Jag har ju naturprov imorgon.,

Men jag villebara göra en liten uppdate, hihi. Jag ska smita ner i caftetrian och köpa en bull tror jag betämt. En fullkornsbulle. Såklart! =)
Sedan smiter jag nog ut på stan en stund innan tandläkaren, om jag hinner alltså!

xoxo

언니 그녀는 그렇게 생각한다고 그녀의 여동생이 최고의!

Whala! Kolla vad jag trollade fram!

Alla snackar ju om att kinesiska och japanska verkligen, asså VERKLIGEN, inte går att förstå.

Men nu har jag hittat ett språk till där man verkligen inte hajar ett dugg! Nämnligen Koreanska!

Man kan väll ändå fatta att ichi betyder 1 på japanska och att 爱 på kinesiska betyder kärlek.

Men vem hade kunnat tro att rubriken till detta inlägg betydde "min storsyster tycker att hennes lillasyster är bäst?"

Det är frågan!

Nu ska jag sova!
xoxo

Man pallar inte tre timmars håltimme.,.,

Nej, juste!

men jag hoppas i vilket fall att ni är på bättre humör än vad jag är idag. Dock blir det bättre och b'ättre, men fyfaaan vad avig jag var i morse. Usch!:P Ville verkligen bara hoppa ner i sängen och sova igenom dagen. Men sjääälvklart går inte det! nej, vi sticker till skolan istället, jag menar vi har ju två lektioner och 3 timmars håltimme. Är det inte underbart?

Dessutom är Trulyälskling hos veterinären och jag skulle egentligen följa med, eller jag ville det, men tydligen fick jag inte missa kemilabben. Själv tyckte inte jag att den verkade vara så jätteviktig.., Iallfall hoppas jag att de hittar felet på baby och att hon blir bra snart. Den äckliga känslan av att hon inte kommer komma tillbaka försöker jag desperat att förtränga., Jag tror mest min oro beror på att Misty blev halt, var tvungen att åka in och aldrig blev bra., Men jag fårfårfår inte tänka så denna gången! Det är väll klart att hon kommer hem? Hon klarar väll allt min älskling?

Jag ska iallafall till stallet så fort jag kan idag efter skolan. jag slutar tjugo i 2, är hemma typ kvart över, ut med hunden till 3 typ, sen sticka till stallet, rida med mera och var hemma vid 6. Pluggapluggaplugga resten av kvällen. Jag ligger minsann lite back i min pluggplanering =(

Ni får ursäkta detta en aning deprimerande inlägg och jag hoppas att ni har överseende så att även jag kan ha en dålig dag ibland!

xoxo

En man att beundra!

Kan kan bara säga som så att det är minsann inte många som kan spela så bra som han, även om dom ser! Inte jag iallfall, haha =)
(För er som inte vet så är Stevie wonder blind)



Han föddes inte blind, utan blev blind efter att han, troligtvis för att han föddes för tidigt, fått en ögonsjukdom. Dessutom så kan den för höga dosen av syrgas i kuvösen ha förvärrat tillståndet. Men han har levt sitt liv, lyckats och berört många.

Man ska inte tro att bara för att man har något problem så ska man bara lägga ner. Man måste kämpa för det man vill. Alla har vi våra problem, större eller mindre. Om man är döv så kan man ändå leva sitt liv. Min mormor och morfar är döva, ha rest hur mycket som helst i deras liv, fått 4 barn och dom har aldrig klagat på sin dövhet. Stevie wonder är ett praktexpemplar på hur man kan lyckas även om man så är blind döv förlamad eller stum.

Jag brinner verkligen för sådanna här frågor, och jag hinenr inte riktigt säga allt jag vill ha sagt nu, men imorgon ska jag skriva både om rasism och invandring här i Sverige, och om handikappade i vårt samhälle! =)
Om jag hinner såklart! Skolan går ju före, det vet ni =)

God natt
xoxo


When the wind pasts Sahara, the lion stands on its cliff, watching the storm he made himself



Nu sticker jag till stallet!

Vi hörs antingen sen eller imorgon! =)


Craig David - Insomnia


 

I never thought that I'd fall in love, love, love, love
But it grew from a simple crush, crush, crush, crush
Being without you girl, I was all messed up, up, up, up
When you walked out, said that you'd had enough-nough-nough-nough

Been a fool, girl I know
Didn't expect this is how things would go
Maybe in time, you'll change your mind
Now looking back i wish i could rewind

Because i can't sleep til you're next to me
No i can't live without you no more
Oh i stay up til you're next to me
Til this house feels like it did before
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah

Remember telling my boys that I'd never fall in love, love, love, love
You used to think that I'd never find a girl I could trust, trust, trust, trust
And then you walked into my life and it was all about us, us, us, us
But now I'm sitting here thinking I messed the whole thing up, up, up, up

Been a fool (fool), girl I know (know)
Didn't expect this is how things would go
Maybe in time (time), you'll change your mind (mind)
Now looking back i wish i could rewind

Because i can't sleep til you're next to me
No i can't live without you no more (without you no more)
Oh i stay up til you're next to me (to me)
Til this house feels like it did before (Because it)
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah (Ah), Feels like insomnia ah ah

Ah, i just can't go to sleep
Cause it feels like I've fallen for you
It's getting way too deep
And i know that it's love because

I can't sleep til you're next to me
No i can't live without you no more (without you no more)
Oh i stay up til you're next to me (to me)
Til this house feels like it did before
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah

Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah
Feels like insomnia ah ah, Feels like insomnia ah ah




Dresscode och facelook


Nej, jag är itne kissig, och nej jag är inte gravid, och ja, det var jättejobbigt att stå så, men jag ville att ni skulle se så mycket av mina coolcoola jeans. ahah =P
Jeans - Cheap monday, Ogräs
Tuptop - Bangkok
"Kofta" - Cubus


Osminkad, förutom att jg hade lite puder, men det är nog gone and away på bilden, haha =P

Och alla vet vi ju att webcams tar bäst bilder!

Dagens

Dagens humör: Glad, halvtrött.,
Dagens borde: SkolaPluggaridasova
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: Mina supercoola svartvita jeans från sheapmonday, svart/blå tubtop från bangkok och en typ kort kofta från cubus.
Dagens planer: PluggaRidasova
Dagens materiella vill ha: Fionas mattehjärna
Dagens längtan: Truuuuly!
Dagens fundering: Hur det kan komma sig att jag, Fiona och Jenny är så fruktansvärt bra på att simma!
Dagens beroende: hmm., vet inte.
Dagens tråkigaste: Att jag inte fick alls så bra som jag ville få på matteprovet.., =(
Dagens personer: Tjejerna i skolan =)
Dagens roliga: Fiona och Jenny är alltid roliga :)
Dagens låt: Har inte lyssnat på så mkt musik idag..,

Nu blri det plugg sen stall sen plugg och sen sova!
jag är i gasen! Hoppas det är bra med er också! =D

xoxo

Jag blir så stolt över mig själv, nu när jag sitter här, på en lördagkväll, och pluggar Naturkunskap.,

Att jag borde börjat i Torsdags behöver vi inte nämna :P

Annarsdå? Jag sitter och tittar på Wildhogs och det är minsann härliga gubbar. Dessutom har Maja hittat min tävlingsmapp och jag blav ungefär såhäääääär glad! Wow! Nu ska bara Truly bli bra, vilket hon måste! Hon ska till Veterinären på tisdag och jag hoppas verkligen jag kan följa med. Vi har ju bara 2 lektioner på tisdagar., Och 3 timmars håltimme., Hopapshoppas, och hoppas att de hittar felet och att hon blir bra nu., :(

I vilket fall som helst så är det jag som sitter på hästryggen imorgon, och det är sjukt, men även efter 10 år så är det den bästa känslan i världen. Imorgon är det hoppkurs som gäller och jag hoppas att jag får frasse igen, han var så rolig förra gången =) Dock är truly the one and only bästa <3 =)

Men nu ska jag fortsätta plugga på naturkunskapen. Sen lite imorgon, coh lite på måndag, och lite på tsidag och onsdag, och sen whala: Alla rätt på provet! Haha, u wish! :P

xoxo


Hemma, nu fortsätter vi med plugg!

Hejsan!

Nu är jag hemma, och ska bara snabbt lägga in ett inlägg så ni vet att jag lever, haha. Idag, precis som alla tisdagar, är det ganska stressigt. Jag kom precis hem, ska sticka till stallet kvart i fyra, ut med hunden innan, så nej, det blir inte så mycket plugg nu före stallet. Sedan efter stallet ska jag plugga resten av matten och börja på historian och naturkunskapen. Resten får jag ta imorgon.

Så nu kör vi!


Taggataggamatte!

Hörs sen!
xoxo

Gooodmorgon!

Missade jag bussen? Ja, tror det, jag försökte itne ens hinna.,

Hoppas allt är bra med er. Förlåt för kass uppdatering igår, men jag fixade med min systers bloggdesign. Ni kan kolla in den här. Jag tycker det är himla kul med bloggdesign, så om ni själva inte finner det lika roande eller inte riktigt fattar alla dmdär koderna, så hjälper jag er gärna, hihi. Bara släng in en kommentar till något inlägg, glöm inte e-mailadressen bara! =)

Idag går jag i skolan från tio till ett. Naturkunskaplunchsvenskahem. Sen blir det att plugga satan jävlar (matteprov på fredag, naturprov nästa vecka, historia ,engelska och spanska) ajaj, hur ska detta gå?

Iallafall, nu så måste jag springa iväg till bussen! Vi hörs om sådär 4 timmar :) 

Ha en bra dag!
xoxo





En glad Ellinor

Hejsan!
Jag är nyss hemkommen från skolan och är sådär härligt glad. Kanske var det för att jag har läst 20 sidor av engeskakboken på en lektion idag? Eller för att spanksan börjar både gå lättare och bli roligare? Eller kanske var det för att jag kicked ass på idrotten? Eller var det kanske, möjligen, för att jag endast fick ett fel på matteprovet från i fredags?

Oavsett vad så har jag precis kommit hem, ätit mellanmål och en snart färdig (om 7 minuter för att vara exakt) chokladpudding står och väntar på mig i kylskåpet. Mums säger jag, vad säger ni? Jag säger att jag även tänkte bjuda min kära syster , om det möjligvis skulle bli ngt över det vill säga (Chansen är Inte stora syster så förvänta dig inget), muhahah

Jag har till och med sagt till henne att jag kan ta hunden idag äääven om det är hennes tur. Jag känner mig så himla bra idag! Muhaha =)

Nu är min chokladpudding klaar! See u later alligator!


If I could do it one more time, I would

Hejsan!

Har precis varit ute en promenix med kära Kajsa. Det var minsann längesen sist (om man bortser från enstaka bussfärder till eller från skolan). Dessutom har hon inte haft pengar på mobilen, så det är korvus. Men nu är både mobilen påfylld och vi back on track. Vi börjar med kekabrulle, en gaffel och en unken lekplats, här sådär in the mittle of nowhere utanför Malmö =). Sicksick! Det är najsbajs =)

Vi snackade lite om språkresor även (gud vad mycket vi hinner med på våra microträffs ) , haha. Men jag kan säga som så, jag var på Irland i sommras, och det var hur roligt som helst. Om ni får möjligheten och vill åka på språkresa - ÅK!

Men nu mååste jag sova!

Klockan blev mkt, Damn it!
Sleep tight!
xoxo

Dagens..,

Dagens humör: Stentrött = Superflummig
Dagens borde: Jobba, plugga historia, läsa tråkig engelskabok
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: ridkläder, och nu mys
Dagens planer: Typ jobb, plugga, städ och sängen, hha=)
Dagens materiella vill ha: macroobjektiv
Dagens längtan: Truly, hihi
Dagens fundering: Hur det kan komma sig att jag och Ebba vann så fruktansvärt stort på kotte.,
Dagens beroende: Claudias popcorn, ahah =)
Dagens tråkigaste: att jag tvingas dra fram dammsugaren och dammsuga huset inom en halvtimme.,
Dagens personer: Ebba, Claudia och Olivia
Dagens roliga: När vi skulle ta ut hästar:
Ebba: Men om du tar ut Marco och Olivia tar Bamse så tar jag shettisarna
Jag: Men det är 4 shettisar?
Ebba: Äh, jag kan ta dom tillsammans på en gång.,
Några minuter senare:
Jag och Olivia står klara för utfärd mot hagen, Ebba fattas
Jag ropar: Ebba, hur går det?
Inget svar.,
Olivia ropar ännu högre: Hallå, Ebba, hur går det?
Ebba: Ehm, inte så bra..,,
Jag går bort mot shettisstallet och ser 4 pigga shettisar, dragandes med ett styck Ebba., Kanske inte så lätt o fatta, men hahaha, omg. =)
Dagens låt: Rhala Rhala! < Ebbas sång på kotte "Vi har att vi ska sjunga en lång på ett annat språk som tecken"., hahaa, men dom kom iförsig aldrig på tecknet ::)

Hahaha xD

En låt full av trygghet

Denna låt ger mig alltid en väldigt stark känsla av trygghet. Pappa spelar alltid den varje gång han städar och har alltid gjort det, sedan jag var liten. Jag kommer ihåg när jag var liten och kom hem från stallet en lördageftermiddag  och han stog där med dammtrasan i handen med nordman spelandes ur högtalarna. Jag har alltid varit trygg hos pappa och om jag är orolig någon gång så gör han mig alltid trygg igen. Det har alltid varit så. Pappa är en klippa att luta sig mot, en lugn och stabil man. Pappa är någon som jag ser upp till väldigt mycket. Jag älskar dig pappi =) <3

Denna låten kommer alltid att få mig att accosiera till dessa lördagseftermiddagar för länge sedan., Det gör det ju inte sämre heller att Nordman har en ganska härlig, trygg röst, hihi
 

Nordman - Vandraren



Mi baking cupcakes =)

Chokladkladdmuffins med hallonfrosting =)


Recept kommer ! =D


Idag

Hejsan!
Det blev en lite senare uppdatering än vad jag lovat er, men jag har inte haft tid förrän nu!

Idag slutatde vi vid halv 12, men jag, fiona och Elin åt lunch (Läs: riktigt seg och äcklig korv) med för en gångs skull Efterrätt i form av kladdkaka! Petri har minsann börat avancera, hahh! Efter att vi ätit och sådantdära begav vi oss till stan, mys på den va? =) Jag fick handlat en stickad lång tröja som jag kan ha nu i höst med bara tights! Jag har letat hur länge som helst efter en sådan men inte hittat en bra. Nu hittade jag en på H&M för 179 kronor! =D Egentligen ville jag ha en 34, vit, men det blev en 36:a i rosa. Men äh, den är stor och mysig i en härlig färg,hihi. Jag har den nog imorgon så ni kan se den p imorgon!
Jag och fiona delade även på ett paket träpärlor som vi senare gjorde armband av hemma hos Fiona. Vi tittade även på 40 year old virgin där, haha.

Halv 6 var det dags för ridning för min del. Jag red Nemo och det blev aldrig riktig ridning. Det var meningen att det skulle vara dressyr idag, och det blev en ganska oseriös sådan. ag fick aldrig ner honom riktigt i orm, jag ansträngde mig nog inte heller riktigt, haha =P.

Nu tittar jag på Svenska hollywoodfruar och jag tycker att det programmet är en hel del roande, haha. "en pyamas per natt". Men även om Anna anka säger en hel del strunt så har hon ändå rätt i en del grejor. Som när hennes dotter inte blev avsläppt av sin pappa, även om Anka inte borde ha räckt finger inför sin dotter så diggade jag hennes agerande.

nu ska jag fortsätta glo tv. Vi hörs imorgon!
xoxo

Dresscode och facelook

Kass webcam och dessutom printscreenad, men here it comes: The look of today!


Svarta tights
Röd lång tubtopp Gina tricot
Grönblommig tröja
Svarta benvärmare Lindex
Mammas gamla skärp


God morgon!

Har ni sovit gott? Ja´g sov som en stock fram till 7, då jag av ngn underlig anledning hade tänt lampan och vaknade då. Tydligen var jag skitkissig men orkade in gå upp, så jag tänkte att om jag hade lampan tänd så skulle jag hålla mig, haha. Iallfall, it all went out well. Hihi. Idag går jag i skolan från 9 -11.20. Är det chill eller? (A) Men det är så att skolan har invigning idag och ttorna fick inte vara med. Failfail, men vi fick tydligen inte plats i aulan. Inte mig emot alltså! Så när jag kommer hem så lägger jag upp dresscode och lite sådära (jag ahr till och med redan tagit bilder, haha)

Nu ska jag gå !
xoxo


Bless the broken road



It takes a second to say I love you
But a whole lifetime to show it.,

Love is like the air we breath,
it may not always be seen,
 but it is always felt,
used and needed

Med dessa ord och denna UNERBARA låt så lämnar jag er för natten.
God natt
xoxo


Kan det inte bli den 22 november nuuuu?


En ny älskliing =)

Hejsan!
Idag har det varit full rulle hela dagen! Tänk er att man vaknar piggpigg vid 10 (eller något sånär pigg), energin är på topp, sedan under dagen när man har så himla mkt att göra så rinner energin av en som m den rullar ner mot fötterna och när man ska sätta sig ner med matten så är inte energin där den ska vara iallfall, allså inte i huvudet utan i kroppen så man är sprallig. NOT a good combo! Och nu är dendär energirullen avrullad från min kropp för länge sedan.

Haha. Jag tror inte dendär beskrivningen blev sådär jättebra men iallfall. De senaste dagarna har det inte kommit så många inlägg eftersom det hänt en del skit som jag vill hålla utanför bloggen. Jag vill itne blogga när jag är nere eftersom jag egentligen är en glad och positiv tjej och vill att bloggen ska aspegla den tjejen. Dock har alla dina dåliga dagar och då väljer jag hellre att inte skriva. Nu har det mesta iallafall löst sig. Det handlar om gamla vänner som det har varit väldigt mkt skrul med den senaste tiden och igår trodde jag verkligen att vår vänskap skulle splittras helt. Jag har redan "skiljts" från en annan vän som stod mig ganska nära och jag vet inte om jag skulle klara att leva utan den som denna personen. Nu har vi iallfall löst det och det känns bättre än på länge. Annan skit som har hänt är när männiksor slutar höra av sig när de får några bättre att vara med, men just nu orkar jag inte bry mig om dem. Jag har mina närmsta vänner och de är dem jag vet är mina riktiga. <3

Nooog pratat om det! Idag var jag med mamma och pappa och hälsade på min faster och farbror i Vellinge och fick oss även en titt på 2 av våra gamla kattungar. De har blivit riktigt fina och ahr växt till sig en del. Tyvärr glämde jag kameran =(. Efter en fika och massa mys och bus så begav vi oss vidare till Siba där vi köpte en ny dator till mig! =D Min gamlsa har varit trasig nu i typ ett halvår om inte mer och det skulle kosta mer att laga denän att köpa en helt ny. Tyvärr ligger alla mina gamla bilder på den datorn som jag intwe kommer komma åt. Men bilder från förra sommaren och frammåt ligger på mina föräldrars dator så jag har ju inte förlorat alla!
Den nya datorn är iallfall en svarting från Asus. Verkar vara en himla bra en och äntligen så kan jag installera mina saknade simsspel! Mamma och pappa ville inte ha dom spelen på sin dator så jag har ite kunnta spela det på jättelänge! =(

Nu ska jag spela sims! hihi
Vi hörs antingen senare eller imorgon!
xoxo



En bild på mig och min bebis från i somras! <3


RSS 2.0